marți, 19 martie, 2024

Cupa internationala Viacons Rutier Husi, o reusita din toate punctele de vedere – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Turneul internațional de șah CUPA VIACONS RUTIER Huși o MARE REUȘITĂ din toate punctele de vedere: sportivi mulți și valoroși, organizare ireproșabilă fiind apreciat acest lucru de catre toți participanții. Foarte mulți copii , premii pe măsură (cupe, medalii, tricouri și șepci, premii în sume de bani) și activități diverse pentru copii.

“Toți sportivii au primit apă, înghețată, cornuri dulci proaspete, pizza, ba chiar și mure proaspăt culese de părintele unui copil. A fost un important test ca și organizare pentru noi și am demonstrat că ne descurcăm cu brio fiind la înălțime. În timpul liber , copiii au participat în număr mare la diverse competiții (fotbal, tras de sfoară etc.). “ declara Marius Ursan – organizatorul principal al cupei Viacons Rutier Husi

Marii câștigători ai Turneului de Șah au fost cei din puternica delegație a Republicii Moldova.

Locul I marele trofeu a plecat către Chișinău fiind obținut de Maestrul Internațional Vedmediuc Serghei, la OPEN B trofeul a fost căștigat de către veteranul Anitei Ion din municipiul Bacău.

La OPEN C juniorul Filip Gabriel din municipiul Iasi s-a impus iar la OPEN D am reușit să oprim trofeul în vitrina Clubului de Șah GAMBIT Huși prin sportivul Andrei Nicolae Marian.

Au fost atrași și au participat cu bucurie în mai toate activitățile și părinții sportivilor care au făcut plăcută șederea acestora pe durata celor 3 zile , iar la plecare deja toata lumea se întreba când se va organiza următorul turneu .

“Mulțumim sponsorului, domnului ing. Ciomaga Ioan Vera Jan Ciomaga, SC VIACONS RUTIER Huși, Mulțumim invitaților; autorităților locale prezente la festivitatea de deschidere. Mulțumim P.S. Părinte Ignatie Episcop al Hușilor și Părintelui Ava Vladimir (înghețata a fost deliciul copiilor). Mulțumim TVR Iasi, Buna Ziua Vaslui, Sport Actual, Vaslui TV, TeleMoldova Plus, Gazeta Vaslui pentru susținere!. VĂ MULȚUMIM TUTUROR celor care susțineți și încurajați acești copii de excepție!!! “ adauga Marius Ursan

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img