News Flash:

CUPA LICEELOR LA HUSI-: Rezultate semifinala. - FOTO

4 Iunie 2014
2190 Vizualizari | 0 Comentarii
Ieri, incepand cu ora 15:00 la Stadionul Municipal Husi, a avut loc o competitie organizata de catre Asociatia Sportiva HUSANA, Casa de Cultura "Alexandru Giugaru” si Asociatia Judeteana de Fotbal.

 La acest concurs s-au inscris doar trei echipe. Rezultatele competitiei din 3 mai sunt: Colegiul National "Cuza-Voda" Husi-Seminarul Teologic "SF. Ioan Gura de Aur" (2-0); Colegiul Agricol "Dimitrie Cantemir" -Seminatorul Teologic "SF.Ioan Gura de Aur" (4-0) In urma rezultatelor pre eliminatorii, astazi 04 iunie, la ora 18:00 se va desfasura finala “CUPEI LICEELOR” echipele finaliste fiind, Colegiul National “Cuza-Voda” si Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir” Conducerea Stadionului Municipal Husi a declarat in exclusivitate pentru cotidianul BUNA ZIUA VASLUI:

"Suntem mandri pentru actiunea care s-a desfasurat astazi aici pe Stadionul Municipal Husi, au fost zeci de tineri care si-au sustinut prietenii, ne-am bucurat extrem de mult sa ii vedem aici la stadion. Competitia a fost una stransa desi au fost inscrise doar trei echipe. Maine se va desfasura etapa finala, unde vom oferi premii in echipamente sportive si accesorii. Vom avea si un invitat special, prefectul ANDREI PUICA.Speram ca astazi sa fie astazi la stadion si mai multa lume. Avem pregatita putina muzica si o gala de premiera.”

Galerie Foto

20140603_173504
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0986 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029880 (s)