News Flash:

Cupa Moldovei de MMA la BARLAD.

12 Septembrie 2014
2056 Vizualizari | 0 Comentarii
Amatorii de adrenalina sunt asteptati pe 11 octombrie, in municipiul Barlad, la Cupa Moldovei de MMA amator. Evenimentul se afla la a-III-a editie, iar cupa care se desfasoara in Romania sub egida Federatiei Internationale de Arte Martiale Mixte -IMMAF, pe reguli de MMA amator.

Clubul Tei Shi Do Ko Barlad este organizatorul acestui eveniment, Bogdan Mazilu fiind liderul.In sprijinul acestui club s-a alaturat si Clubul Sportiv AGON, care a oferit suprafata de concurs si comisia de arbitrii, aceasta fiind chiar reprezentat oficial al federatiei Internationala de MMA-IMMAF” International Mixid Arts Federation”.

Reguli de participare:


 Participantii trebuie sa faca parte dintr-un club “afiliat” prin adeziune de sustinere a infiintarii ramurii de sport MMA in Romania ca disciplina de sine statatoare, aceasta va fi depusa la Ministerul Tineretului si Sportului; 2) Sportivul trebuie sa aiba asupra lui un act de identitate; 3) Trebuie sa aiba 18 ani impliniti; 4) Sa aiba dovada analizelor de sange; 5) Sa aiba adeverinta de la medicul sportiv; 6) Sa prezinte corect palmaresul sportiv (istoricul meciurilor efectuate pana acum in alte stiluri de contact).

Echipament de lupta obligatoriu: - Bandaje - Manusi de MMA - oferite de organizator; - Tibiere - oferite de organizatori; - Proteza dentara detinuta de catre sportiv; - Cochilie. Echipament optional: - Casti de protectie - Oferite de organizatori; pieptare - fete, oferite de organizatori.

11 octombrie municipiul barlad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012215 (s)