miercuri, 24 aprilie, 2024

Cupio a deschis primul magazin din regiunea Moldovei in Iulius Mall Iasi

Distribuie:

Publicat:

Recent, in mixul de shopping al Iulius Mall Iasi s-a alaturat Cupio, un brand romanesc de produse profesionale pentru manichiura si make-up. Situat la etajul 1 al mall-ului, magazinul intampina doamnele si domnisoarele cu promotii de neratat, intreaga luna septembrie.

Magazinul Cupio inaugurat in Iulius Mall Iasi este primul din regiunea Moldovei si cel de-al 12-lea din tara. Noua locatie, spatioasa si eleganta, surprinde iesencele cu produse calitative de make-up si ingrijire personala. Oje profesionale si kit-uri de manichiura, produse de ingrijire a parului si a corpului, dar si pensule si accesorii, propuneri pentru un make-up glam si rezistent, toate acestea fac parte din oferta magazinului. Destinate atat uzului personal, cat si celui profesional, produsele Cupio pot fi folosite si in saloanele de infrumusetare, pentru rezultate la cele mai inalte standarde si cliente multumite.

Cu ocazia inaugurarii, pasionatele de frumusete descopera noile produse marca Cupio, dar se pot bucura si de ofertele promotionale ale lunii septembrie. Pachete 1+1 cadou sunt pentru rujurile lichide Mattix si pentru eyeliner-ul gel Muah, in timp ce pentru mascara Up Lash Volume&Lenght si tusul de ochi Silk Touch, clientele primesc o reducere de 15%.

Brandul Cupio a aparut in anul 2012 si este o companie 100% romaneasca, care pune calitatea pe primul loc. In prezent, Cupio detine 12 magazine fizice in sase orase din tara: patru in Bucuresti, trei in Timisoara, doua in Constanta si cate unul in Cluj-Napoca, Arad si Iasi. 
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img