vineri, 29 martie, 2024

Curentul il da de gol pe huseanul Nelu Tataru: ministrul isi monteaza fratele si verisoara in functii cheie

Distribuie:

Publicat:

Dezvaluiri revoltatoare ale cotidianului national curentul.info : Ziaristii de acolo relateaza cum huseanul Nelu Tataru, seful PNL Vaslui, actual  ministru al Sanatatii, incearca din rasputeri sa isi monteze familia in functii cheie si bine platite . Conform acestora, Mihaela Vlada, sefa DSP Vaslui si totodata verisoara ministrului Tataru a fost numita reprezentanta Ministerului Sanatatii in cadrul AGA – Antibiotice SA Iași . Acelasi cotidian demasca si planul de care se stie de foarte mult timp in judetul Vaslui si anume acela ca fratele ministrului, actual prim adjunt al ISU Vaslui sa fie chiar seful ISU Vaslui ca mai tarziu acesta sa primeasca chiar functia de conducere din cadrul  Inspectorului General al ISU de la Bucuresti . In continuare va redam integral materialul aparut in data de 24 mai, 2020, in cotidianul national curentul.info.:

"Conform Legii 31/1990 privind societățile comerciale, Adunarea Generală (AGA) este organul de deliberare şi decizie al firmelor, fiind formată din totalitatea asociaţilor sau acționarilor societăţii. La Antibiotice SA Iași, Ministerul Sănătății deține 53,0173% din acțiuni, iar pentru a reprezenta interesele statului în AGA, ministrul Nelu Tătaru a numit-o pe verișoara sa, vasluianca Mihaela Vlada.
Urmând modelul PSD, moștenit de la PCR, câțiva miniștri PNL își montează în funcții importante neamurile; sau măcar încearcă din răsputeri, iar președintele Iohannis se face că nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase.
După ce am prezentat cazul ministrului Educației, Monica Anisie, care face presiuni să-l infigă pe soț în fruntea Direcției Generale Anticorupție cu sprijinul consilierului prezidențial Constantin-Dudu Ionescu, azi vă prezentăm cazul ministrului Sănătății care vrea să îl împingă pe fratele său, Niculae Tătaru (foto dreapta), la șefia ISU. Deocamdată la Vaslui.
La comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui, se află în prezent colonelul Mihai Ciprian MITREA, în vârstă de 43 de ani, prim adjunctul său fiind fratele lui Nelu Tătaru. Surse politice concordante ne-au declarat că de câteva zile presiunile la adresa lui Mitrea să demisioneze de la vârful ISU Vaslui s-au întețit iar omul e pe punctul de a ceda pentru a face loc fratelui lui dom’ ministru care, uns inspector șef local, va fi în pole position pentru locul Inspectorului General al ISU, Dan Paul Iamandi, care împlinește în luna august 53 de ani adică numai bun de pensionat."

SURSA

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img