joi, 18 aprilie, 2024

Cursă de coșmar la Iași! Călătorii s-au săturat de controlorii aroganți și nu mai vor să fie țepuiți prin „metoda biletul”. Explicații incredibile!

Distribuie:

Publicat:

Investițiile făcute în tehnologizarea sistemului de transport din Iași nu au adus nici pe departe beneficiile așteptate. POS-urile montate în autobuze și tramvaie dau mari bătăi de cap călătorilor care doresc să își achiziționeze bilete direct de pe card. Oamenii sunt puși în situații penibile din cauza defecțiunilor tot mai dese înregistrate de POS-uri care nu eliberează bilete. Deși plătesc pentru transport, călătorii sunt luați la rost de controlorii care le reproșează în fața altor oameni faptul că circulă fraudulos

În ultimii doi ani au fost realizate investiții semnificative în ceea ce privește transportul public de persoane în municipiul Iași. Pe lângă mijloacele de transport noi scoase la stradă, autoritățile locale au pus la dispoziția călătorilor și noi modalități de plată a tichetelor de călătorie cu ajutorul cardurilor bancare sau a telefoanelor mobile. Aceste noi modalități de achiziție a biletelor dau însă mari bătăi de cap călătorilor, iar asta se întâmplă tot mai des în ultima perioadă.

bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img