vineri, 19 aprilie, 2024

Curs festiv incarcat de emotie pentru absolventii Liceului Teoretic ”Emil Racovita” Vaslui. A fost prezent si prefectul judetului – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Prefectul, Isabel BOGDAN, si subprefectul, Mircea GOLOGAN, au raspuns invitatiei conducerii Liceului Teoretic ”Emil Racovita” Vaslui de a participa la cursul festiv al promotiei de absolventi 2013/2017.

Evenimentul, la care au participat profesori, elevi din clasele mai mici, precum si parintii absolventilor, s-a desfasurat astazi, 23 Mai 2017, la Casa de Cultura Vaslui. Au fost inmanate diplome de absolvire tuturor elevilor celor noua clase absolvente, iar dirigintii lor au strigat catalogul pentru ultima data. Fiecare sef de clasa a transmis mesaje emotionante catre profesorii, dirigintii, parintii si colegi lor.

Prefectul BOGDAN Isabel a tinut sa transmita cateva cuvinte participantilor la festivitate:

”Dragi absolventi, imi face o deosebita placere sa fiu astazi alaturi de voi, intr-un moment frumos, incarcat de emotie. Acum 30 de ani traiam si eu aceleasi emotii ca voi, absolvind un liceu de renume din Husi, Liceul ”Cuza Voda”, devenit intre timp colegiu. Fiti mandri ca sunteti absolventi ai unui liceu de renume din judetul Vaslui, Liceul Teoretic ”Emil Racovita”. Nimic nu se compara cu viata de liceean, emotii, trairi, amintiri, amintiri pe care nu le veti uita niciodata! Felicitari domnilor profesori ca ati indrumat generatii la rand si le-ati insuflat un sistem de valori si principii, care sa-i ajute sa paseasca increzatori in valtoarea vietii! Felicit pe toti absolventii si va urez succes la examenul de maturitate. Drum bun in viata!”

De asemenea, a tinut sa spuna cateva cuvinte si subprefectul judetului Vaslui, Mircea GOLOGAN: ”Ma incearca emotii, mai ales ca de Liceul Teoretic ”Emil Racovita” ne leaga si un parteneriat incheiat cu Institutia Prefectului Judetul Vaslui. Succes, sa aveti incredere in voi, sa ii respetati pe cei din jur, pentru ca asta inseamna ca va veti respecta si pe voi insiva, si sa incercati sa traiti frumos!”.

Pe parcursul a doua ore, cele noua clase absolvente au fost prezentate prin filmulete realizate de elevi, cu amintiri de-a lungul celor patru ani de liceu.

Prezent la eveniment a fost si Dragos Cazacu- viceprimar al municipiului Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img