News Flash:

Curtea de Apel Bucuresti, LOVITURA pentru ASF: Sanctiunile impuse NN Pensii, ANULATE/ Informatiile transmise clientilor, VERIDICE

16 Ianuarie 2019
507 Vizualizari | 0 Comentarii
media 144472917418852800

Decizie bombă a Curții de Apel București în scandalul ASF - NN Pensii. Curtea a anulat sancţiunile impuse de Autoritatea de Supraveghere Financiară faţă de NN Pensii, după ce compania a fost sancționată pentru că a trimis clienţilor săi un mail prin care susţinea că există discuţii privind intenţia guvernanţilor de a naţionaliza Pilonul II de pensii private obligatorii.

"Curtea a constatat că informațiile nu au fost nici false, nici înşelătoare. Informaţiile transmise de NN prin e-mail către aproape 300.000 de clienţi cu privire la discuţiile publice privind posibila naţionalizare a fondurilor de pensii private 'nu au fost false sau înşelătoare', iar "mesajul nu a creat starea de pericol invocată, nefiind de natură să prejudicieze stabilitatea şi sustenabilitatea sistemului fondurilor de pensii private", arată Curtea de Apel în motivarea deciziei de anulare a sancţiunilor impuse de ASF fostei şefe a NN Pensii", scrie Hotnews.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019936 (s)