vineri, 19 aprilie, 2024

Cutii cu arome pentru narghilea ascunse sub scaunele unui microbuz, depistate in Albita

Distribuie:

Publicat:

In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din inspectori vamali si politisti de frontiera a descoperit, ascunse sub scaunele din spate ale unui microbuz, 340 cutii de arome pentru narghilea.

In ziua de 23 februarie ,in jurul orei 12.30, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, Eugeniu D., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 32 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autocarului si persoanei, ocazie cu care echipa comuna de control, formata din lucratori vamali si politisti de frontiera, a descoperit ascunse sub scaunele din spate ale microbuzului, 340 cutii de arome pentru narghilea, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii bunurilor descoperite, in valoare de 6.500 lei si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 3.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img