joi, 25 aprilie, 2024

CUTREMUR in Romania: Un nou SEISM in Vrancea

Distribuie:

Publicat:

Romania s-a cutremurat din nou in aceasta dupa-amiaza. Un nou seism s-a petrecut in Vrancea, in urma cu putin timp. Acesta a avut magnitudinea de 3,2 pe scara Richter, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Cutremurul cu magnitudinea de 3,2 pe scara Richter, produs in judetul Vrancea la ora locala 15.21, a avut loc la o adancime de 82 kilometri, anunta mediafax. Cel mai puternic cutremur din ultima perioada s-a produs pe 14 martie, in judetul Vrancea, si a avut o magnitudine de 4,6 pe scara Richter.

 

CITESTE SI: Maria Ghiorghiu trage un semnal de alarma: ”Dupa atatea inundatii, vom auzi si de un cutremur mai intens”

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu nu se opreste din premonitiile tulburatoare legate de un posibil cutremur devastator. Prezicatoarea alarmeaza populatia, printr-un nou mesaj care ingheata sangele in vene.

”Vad in spatele meu inspre Est, Sud -Est, vad o incapere cu mult mobilier. Doi copilasi se jucau pe langa acele sifoniere, cand brusc, a inceput un cutremur mai intens, iar unul dintre sifoniere a inceput a se clatina mai tare. Prieteni dragi, dupa atatea valuri de inundatii si alunecari de teren, vom auzi si de un cutremur mai intens. Unde se va produce, in ce tara si cand, eu nu stiu a va spune,” a precizat Maria Ghiorghiu, pe blogul sau personal.

Maria Ghiorghiu a mai scris, chiar zilele trecute, despre un posibil cutremur devastator. Maria Ghiorghiu, mesaj in toiul noptii pentru toti romanii…Ce a putut sa prezica aceasta clarvazatoare Maria Ghiorghiu a avut o noua premonitie si spune ca extraterestrii traiesc deja printre noi.

„Extraterestrii sunt printre noi si numai cu ajutorul lor am evoluat asa tehnologii inalte, intr-un timp atat de scurt. Extraterestrii cu adevarat au ajutat si vor sa ajute omenirea. Da, pot sa afirm cu mana pe inima extraterestrii sunt printre noi si numai cu ajutorul lor am evoluat cu asa tehnologii inalte, intr-un timp atat de scurt. Extraterestrii vor interveni ca o forta a binelui si nicidecum ca o forta a raului, in Razboiul al Treilea Mondial care ne bate la usa, din pacate.

(…) Intr-o noapte, am auzit un glas care a grait speriat asa: „Cutremurul! Incepe cutremurul!” Iar in clipa urmatoare, vad cum o lumina alba si stralucitoare deschide inima Pamantului. (…) Daca extraterestrii nu interveneau, cutremurul ar fi fost devastator! Sa nu mai aruncam cu piatra si cu rautate in fratii nostri extraterestrii, caci ei sunt trimisi chiar de Duhul cel prea Sfant ca sa ne ajute in toate cate noi pamantenii nu putem”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul sau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img