vineri, 29 martie, 2024

CUTREMURATOR! Adolescent electrocutat in gara CFR Aiud dupa ce s-a urcat pe un vagon

Distribuie:

Publicat:

Un adolescent in varsta de 17 ani este in stare grava dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren, in statia CFR Aiud, si s-a electrocutat. Apoi, baiatul a cazut de pe vagon si s-a lovit la cap.
Reprezentantii Politiei Alba au declarat ca adolescentul s-a electrocutat luni si are arsuri pe 70-80 la suta din suprafata corpului, fiind transferat in stare grava de la spitalul din Aiud la un spital din Sibiu.
„Din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat ca un minor, in varsta de 17 ani, din municipiul Aiud, in timp ce se intorcea, impreuna cu alti tineri, de la o serbare campeneasca care a avut loc in comuna Lopadea Noua, pentru a scurta drumul spre domiciliu, a traversat liniile de cale ferata pe care erau stationate doua trenuri de marfa. La un moment dat, tanarul s-a desprins de grupul sau si s-a urcat pe unul dintre vagoane, fiind electrocutat, in urma producerii unui arc electric”, potrivit unui comunicat de presa transmis de Politia Alba.
Reprezentantii IPJ Alba au declarat ca baiatul a cazut de pe vagon dupa ce s-a electrocutat si s-a lovit la cap, iar prietenii sai au sunat la numarul de urgenta 112.
El mai era insotit de alti cinci baieti, iar incidentul s-a produs in statia CFR Aiud.

Sursa: mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img