vineri, 19 aprilie, 2024

CUTREMURATOR! Secretul care o macina a aruncat-o in ghearele MORTII! Studenta de la UMF a decis sa-si puna capat zilelor intr-o secunda!

Distribuie:

Publicat:

 O tanara studenta de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa" din Iasi se zbate intre viata si moarte dupa ce a sarit de la etaj • Din cate se pare, fata trecuse printr-o perioada grea si a incercat astfel sa puna punct tuturor suferintelor • Chiar daca era abatuta si lua tratament pentru depresie, nimeni nu s-ar fi asteptat vreodata ca ar putea sa recurga la un asemenea gest • Starea ei este critica, iar acum medicii incearca sa o salveze, in timp ce oamenii legii fac verificari

O tanara studenta din Iasi a vrut sa-si puna capat zilelor, de aceea a sarit de la etaj. Ea locuia in zona Bularga impreuna cu sora ei, iar luni seara, aproape de ora 22:00, un apel la numarul unic de urgente avea sa anunte ca o tragedie care tocmai s-a produs. 

E. G.  o tanara frumoasa in varsta de 19 ani, sarise in gol. Un echipaj de la Ambulanta a ajuns in scurt timp la fata locului, iar dupa ce a primit primul ajutor, tanara a fost transportata la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi. 

"Am fost solicitati printr-un apel la 112, efectuat la ora 21:42, sa intervenim in cartierul Bularga, pentru o victima cazuta de la etaj. A fost imediat dirijat un echipaj medical de urgenta tip C2 cu medic, care la locul solicitarii a gasit o tanara, in varsta de 19 ani, ce prezenta sangerare la nivelul cavitatii bucale, fracturi dentare, fractura humerus drept, traumatism coloana cervicala, traumatism coloana toracala, traumatism cranian inchis si ca observatie, o fractura femur stang. Dupa acordarea asistentei medicale la fata locului, pacienta a fost transportata sub monitorizare la sectia UPU a Spitalului "Sfantul Spiridon" din Iasi pentru investigatii de specialitate", a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Iasi.

Studenta la UMF

E. G.  este studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T.Popa" din Iasi. Ea a reusit sa ia admiterea din acest an si studiaza la Facultatea de Medicina Dentara. Colegii ei au spus ca este o persoana foarte energica, dar in acelasi timp la locul ei. Nimeni nu isi explica de ce a recurs la un asemenea gest, insa prietenii apropiati au pus gestul ei pe seama unei despartiri. 

Din sursele reporterilor BZI se pare ca E. G.  s-ar fi despartit recent de prietenul ei, iar asta a afectat-o peste masura. Nu a putut trece prea usor peste despartire si a ajuns pe mana medicilor. Ea se pare ca lua de ceva timp tratament medicamentos pentru depresie

In acest caz politistii au deschis o ancheta si fac verificari. Vor sa stabileasca ce s-a intamplat luni seara. Cert este ca varianta unei maini criminale a fost exclusa, la fel si varianta unui accident. Cu toate acestea, tanara nu a lasat vreun bilet de adio si nici nu a explicat gestul pe care l-a facut.

az tras la indigo

Tanara este in continuare internata la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi. Starea ei este grava, fiind in coma de gradul 2-3. Are mai multe leziuni, iar medicii nu pot spune cum va evolua starea ei de sanatate. Cert este ca are nevoie de mult noroc ca sa scape cu viata. E.G. a tinut secreta suferinta si le spunea apropiatilor ca este bine, cu toate ca despartirea o chinuia. 

In urma cu ceva timp o alta absolventa UMF si-a pus capat zilelor, sarind de la etajul cinci. Tanara a deschis geamul de la balcon si a sarit in gol. Chiar daca a cazut pe pamant, langa scarile blocului, impactul a fost foarte puternic si a murit pe loc. Locatarii blocului au ramas atunci impietriti si nu au gasit explicatii. 

Din spusele vecinilor, se pare ca tanara in varsta de 27 de ani venise in apartamentul iubitului ei, iar la un moment dat a luat decizia fatala. 

Sursele reporterilor Buna Ziua Iasi au spus atunci ca Larisa B. ar fi asteptat ca prietenul ei sa intre in baie, iar odata ramasa singura a sarit in gol. Fata avea 27 de ani si terminase studiile la Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa" din Iasi. Se pare ca in ultima vreme era destul de abatuta si nemultumita de faptul ca nu isi gaseste o slujba. 
Acum, cei care o cunosc pe E. G. nu se pot decat ruga pentru ea. A vrut sa devina medic, iar acum a ajuns pe mana medicilor care incearca sa o salveze.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img