joi, 18 aprilie, 2024

Dă un refresh look-ului tău la Vero by Donna Carina, noul barbershop din Iulius Mall Iași!

Distribuie:

Publicat:

Îți place să fii mereu în pas cu moda și să ai un look impecabil? Înainte de Paște, adoptă un stil nou, la barbershop-ul Vero by Donna Carina din Iulius Mall Iași. Specialiștii din domeniu te așteaptă să îți prezinte cele mai noi tendințe și să îți dea un nou vibe.

Fie că preferi o tunsoare clasică sau îți place să fii mereu la modă, la barbershop-ul Vero, inaugurat la etajul 1 din Iulius Mall Iași, vei găsi o echipă de profesioniști care te vor ajuta să îți pui în valoare stilul sau să adopți unul nou. Concept al salonului de înfrumusețare Donna Carina, Vero îți propune o experiență completă, de la realizarea unei frizuri perfecte, până la aranjarea impecabilă a bărbii.

Dacă adopți stilul casual, ești mereu pe fugă și nu ai timp să stai în fața oglinzii, poți încerca o tunsoare spice hair. Pentru cei mai îndrăzneți, stilurile undercut și mullet sunt alegerile perfecte, iar dacă ești o persoană mai convențională, le poți cere profesionaliștilor de la Vero să îți facă o tunsoare de lungime medie.

Și anul acesta bărbile sunt în tendințe. Vrei să îți lași și tu, dar te gândești că poate nu o să îți stea bine sau că va fi greu de întreținut? Vino la Vero, iar specialiștii te vor îndruma și te vor ajuta să îți alegi modelul care să te avantajeze! Când vine vorba de întreținere, lasă-te pe mâna lor, iar barba ta va arăta perfect mereu.

Fă-ți o programare la barbershop-ul Vero din Iulius Mall Iași, iar de Paște vei avea cel mai fresh look!

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img