miercuri, 17 aprilie, 2024

Daca vezi astfel de suruburi intr-o toaleta publica, pleaca imediat! E mai rau decat crezi

Distribuie:

Publicat:

Daca vedeti un astfel de surub intr-o toaleta publica, ar fi bine sa plecati cat mai repede.

 

Tehnologia este in continua dezvoltare si a reusit sa schimbe vietile noastre. In mare parte inspre bine. Camerele video, spre exemplu, sunt de neinlocuit in domeniul securitatii.

Ele sunt de cele mai diferite forme. Exista modele ce se camufleaza dupa ambianta. Sunt si acelea ce se mascheaza sub forma de pix, ceas sau jucarie.

Dar iata ca s-au gasit niste perversi care folosesc aceste camere pentru interesele lor bolnave, scrie perfectmedia. O camera minuscula se vinde online si costa doar 15 dolari.

Recent politia americana a emis un avertisment cu urmatorul continut:

„Aceasta avertizare e pentru toti cei ce folosesc toaletele publice, in special pentru femei. Fiti precauti: niste perversi si potentiali santajisti au gasit o modalitate de a raspandi in toalete camere-suruburi. Ei va filmeaza video intr-o lumina nefavorabila, iar apoi o posteaza pe siturile cu continut pentru adulti.

Aceste filme video pot fi folosite pentru santaj. De aceea informati-va sotiile despre aceasta, fiicele si toate femeile cunoscute, ca sa nu ajunga victimele rauvoitorilor.”

Evident ca acest avertisment s-a raspandit rapid pe internet. La urma urmei, nu e primul caz cand s-au folosit camere video in scopuri obscene.

Aceste camere minuscule pot fi cu usurinta mascate sub forma de surub in usile si peretii cabinelor de toaleta. Multi apeleaza la managementul centrelor comerciale si altor localuri publice sa ia masuri ca sa nu permita instalarea echipamentelor de spionaj in toaleta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img