miercuri, 8 mai, 2024

Dacia are un nou designer-şef! Cine este David Durand

Distribuie:

Publicat:

Începând de miercuri, David Durand este noul director de design al mărcii Dacia. El va face parte din comitetul de direcţie condus de Denis Le Vot, CEO al mărcilor Dacia & LADA, informează Ziarul Financiar.

David Durand este subordonat lui Laurens van den Acker, director de design al Renault Group şi membru al Board-ului de Management (BOM) al Renault Group.

David Durand îi succede în această funcţie lui Miles Nurnberger, care părăseşte compania din motive personale, pentru a urma alte proiecte profesionale.

Miles Nurnberger a venit la conducerea designului Dacia&Lada în vara anului trecut, iar el lucrase înainte pentru Aston Martin. Mai mult, el a venit după ce modele precum Bigster sau Duster facelift au fost prezentate, iar următorul model nou de la Dacia ar fi venit în 2024 – a treia generaţie a lui Duster pentru care cel mai probabil designul a fost deja stabilit.

David Durand, 49 ani, este absolvent al Şcolii Superioare de design Strate College din Paris. Şi-a început cariera în cadrul Renault Group în 1997 ca designer exterior. A fost responsabil de realizarea conceptelor Koleos în 1999 şi Ellipse, în 2002.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img