sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dacian Ciolos ‘da de pamant’ cu Liviu Dragnea: ‘Nu inteleg ce are el cu aurul. I-au ramas sertarele goale?’

Distribuie:

Publicat:

Dacian Cioloș a lansat un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, pe tema aducerii aurului în țară. Prezent la Iași liderul PLUS, Dacian Cioloș, l-a acuzat pe Liviu Dragnea de populism și spune că în acest fel PSD îi provoacă pe români  împotriva „străinilor, ca și cum străinii ar avea ceva cu noi”.

 

'Nu înțeleg ce are Liviu Dragnea cu aurul. I-au ramas sertare le goale și acum vrea să se lege de aurul României? Eu mă întreb cât de sigur e aurul în custodia Guvernului României, care face orice numai ca să nu poată să lucreze justiția.

Am niște întrebări la care domnul Dragnea n-a răspuns atunci când afirmă în mod populist că aurul trebuie să vină în România.

Aurul este al României. Avem aur în România pe care la fel PSD-ul l-a rezolvat rapid de la Roșia Montană să-l dea în stânga și-n dreapta.

Comportamentyul lui Dragnea și al PSD arată și faptul că se leagă fără scrupuele să provoace populismul și să-i provoace pe români împotriva străinilor, ca și cum străinii ar avea ceva cu noi, în timp ce atacă din toate direcțiile justiția și împiedicând justiția să-și facă treaba”, a declarat Dacian Cioloș.

Declarația lui Dacian Cioloș a fost făcută la începutul unui turneu prin țară și diaspora pentru a se întâlni cu cetățenii și pentru a afla ce așteptări au de la europarlamentarii pe care îi vor alege pe 26 mai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img