vineri, 29 martie, 2024

Dacian Ciolos: Nu-l cunosc pe Soros. Ponta s-a fotografiat cu acest domn

Distribuie:

Publicat:

Premierul Dacian Ciolos a respins, luni, acuzatiile potrivit carora este “vandut” miliardarului George Soros, afirmand ca nu-l cunoaste pe acesta, insa Victor Ponta si alti ministri de-ai sai s-au intalnit de mai multe ori cu omul de afaceri american, chiar s-au si fotografiat impreuna.

“Eu nu-l cunosc pe acest domn (George Soros – n.r.). Sigur, am auzit din presa de dansul si am citit despre dansul. Nu am avut de-a face niciodata cu dansul, in schimb am vazut ca si fostul premier Ponta si alti ministri din Cabinetul Ponta s-au fotografiat cu domnul Soros, s-au intalnit de mai multe ori. Nu stiu ce au discutat cu dansul atunci, dar tot ei sunt cei care vin acum si incearca sa arunce aceasta imagine negativa asupra acestui guvern”, a declarat Dacian Ciolos la Adevarul Live.

El a mai spus ca sunt oameni in guvern care au activat inainte in domeniul societatii civile.

“Faptul ca mai sunt oameni din acest guvern care vin din societatea civila si care ani de zile au demonstrat ca in multe domenii organizatiile non-guvernamentale au fost mai eficiente decat institutii ale statului si faptul ca acesti oameni, odata veniti in Guvern, au lucrat sa eficientizeze institutiile statului, nu stiu daca asta inseamna sa fii vandut strainilor”, a adaugat premierul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img