joi, 18 aprilie, 2024

Dan Bittman, gata sa se insoare cu Monica Odagiu. Diferenta intre ei este de 33 de ani

Distribuie:

Publicat:

Zvonurile conform cărora Dan Bittman și Monica Odagiu formează un cuplu sunt alimentate de cercul de prieteni și de acțiunile celor doi. Dacă până acum cei doi artiști au putut fi observați alături de prieteni, la diferite concerte Holograf sau în alte contexte, izolarea face dificilă întâlnirea celor doi. Totuși, surse din anturaj afirmă că planurile lor de nuntă sunt în continuare valabile.

Cum petrec Dan Bittman și Monica Odagiu izolarea?

De la decretarea stării de urgență și până astăzi, cei doi artiști nu au fost văzuți împreună. Monica Odagiu reușește să își exerseze pasiunea pentru muzică și actorie și își dezvoltă tot felul de activități casnice. Cum concertele și piesele de teatru sunt puse pe pauză în această perioadă, Monica se distrează alături de sora sa, Ana Odagiu, compunând versuri. Monica și Ana se distrează copios postând filmulețe pe TikTok, precizând că se află în izolare acasă la Ana.

De partea cealaltă, este posibil ca Dan Bittman să fie izolat la domiciliu alături de copiii săi, acesta fiind motivul pentru care cuplul de îndrăgostiți nu a mai fost văzut împreună. Sau poate că tocmai dorința de a nu alimenta zvonurile i-a făcut să păstreze distanța.

Bat clopotele de nuntă pentru Dan Bittman și Monica Odagiu?

Conform libertatea.ro, Monica și Dan vor să trăiască dragostea la cote maxime. Artistul pare convins că trebuie să facă tot ceea ce nu a făcut timp de 30 de ani alături de Liliana Ștefan, deci să oficializeze relația cu Monica la starea civilă. Artistul pare să se fi mutat împreună cu noua sa iubită încă din luna februarie a acestui an.

Dan Bittman și Liliana Ștefan sunt împreună de mai bine de un sfert de secol și au trei băieți: Mark Nicholas, Alexandru și Patrick.

sursa: playtech

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img