luni, 18 martie, 2024

Dan Chișu a intrat în dialog cu fanii, pe contul său de Facebook, și a făcut o remarcă care a stârnit controverse.

Distribuie:

Publicat:

Dan Chișu a intrat în dialog cu fanii, pe contul său de Facebook, și a făcut o remarcă care a stârnit controverse.

 

Regizorul a vorbit despre experiența lui cu taximetriștii care nu au niciodată rest, iar apoi a fost întrebat de un fac despre experiența cu Mihaela Rădulescu, care a avut o carieră de taximetristă.

 

”Sunt sigur că vi s-a întâmplat ca taximetristul să nu aibă niciodată rest când vreți să plătiți cu o hârtie de 100 de lei. Cred că au un soft instalat în creier, prin care, cum vad hartia de 100, spun „N-am rest.” Vă propun să faceți într-o zi așa: luați bani mărunți la voi și, cand se termina cursa de 12,45 lei, scoateti hartia de 100, spunandu-i „dați-mi 80 restul”. El din reflex o sa spuna „n-am rest” si atunci, din buzunarul celalalt, scoateti exact 12,45 lei. Mare lucru n-o să se întâmple, dar macar veți avea pentru cateva secunde bucuria sa-i vedeți fata aia de cretin mirat, uimit de propria-i prostie”, a scris Dan Chisu pe pagina lui de Facebook.

 

Postarea sa a fost extrem de comentata, printre cei care i-au raspuns fiind inclusiv taximetristi. Cea mai simpatica replica a venit din partea unui tanar, care l-a intrebat pe Chisu despre „cariera” in taximetrie a Mihaelei Radulescu. „Ma intreb daca Raduleasca, atunci cand era taximetrista, va zicea din start: 20 lei cursa sau negociati? O fi o chestie mai veche, din trecut”. Raspunsul ironic al regizorului nu a intarziat sa apara: „Nu, pe ea o luam doar cand se retragea”!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img