joi, 25 aprilie, 2024

Dan Marian face apel la o campanie electorala corecta

Distribuie:

Publicat:

Ieri, la sediul PNL Barlad, senatorul Dan Marian a sustinut o conferinta de presa unde cere autoritatilor implicate sa asigure o desfasurare corecta a campaniei electorale si a alegerilor din 5 iunie.

“Ma adresez autoritatilor responsabile ale statului cu privire la desfasurarea alegerilor locale. Vreau sa le atrag atentia sa fie mai riguroase si sa respecte cu strictete legea. Deschid conferinta cu acest subiect pentru ca intre 11-13 aprilie trebuiau depuse la birourile electorale locale listele cu reprezentantii partidelor. Problema e ca delegatii liberali s-au prezentat inca din 11 aprilie la sediile acestor birouri electorale locale si, surpriza, acolo nu era nimeni în masura sa inregistreze adresele PNL cu datele personale ale reprezentantilor nostri. Am considerat caă e oportun sa  atrag atentia autoritatilor cu privire la aceasta chestiune si cu siguranta vor recepta mesajul meu. Sunt convins ca nu vor mai avea loc derapaje sau sincope in aplicarea legii”, a declarat Dan Marian.

Constient ca adversarii sai nu vor “juca” tocmai corect, senatorul Dan Marian spune ca “Suntem in posesia unor informatii precum ca PSD va incerca si cu ocazia acestor alegeri locale sa foloseasca ilegal in campania electorala si in favoarea candidatilor proprii o categorie profesionala, in speta postasii din judetul Vaslui. Ma adresez postasilor sa nu fie partasi si in cardasie cu PSD, cu cei care vor sa fraudeze alegerile si sa mituiasca electoratul. Atragem atentia ca legea e foarte aspră si sanctioneaza drastic asemenea tentative. Fac apel la aceasta categorie profesionala sa nu cada in capcana intinsa de PSD! Cu siguranta ca postasii nu doresc sa ajunga in situatia de a fi perchezitionati in timpul serviciului”.

Liberalii mai spun : “cadrul unei campanii electorale lipsite de proiecte, argumente, bazata numai pe negativisme. Sper sa avem parte de o campanie corecta si cinstita si sa prezentam electoratului proiectele pe care le-am pregatit si pe care dorim sa le implementam pentru binele cetatenilor din judet”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img