News Flash:

Dan Marian:„Ponta sacrifica educatia, sanatatea, agricultura si absorbtia fondurilor europene”

1 Octombrie 2014
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
In conditiile incasarilor proaste, premierul Ponta a reusit sa faca rost de aproximativ 2 miliarde de lei pentru clientii PSD, sacrificand educatia, sanatatea, agricultura si absorbtia fondurilor europene. Efectul va fi unul cert: locuri de munca tot mai putine, o populatie tot mai saraca si mai lipsita de sanse, dar o baronime PSD tot mai prospera.

Desi Victor Ponta se lauda ca a doua rectificare bugetara va fi pozitiva, din datele aflate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice rezulta ca rectificarea anuntata este una negativa, prin taierea veniturilor si a cheltuielilor cu 1,4 miliarde lei. Lui Victor Ponta nu-i pasa ca economia romaneasca este in plina recesiune! Continua sa taie de la capitolele bugetare care ar stimula mediul de afaceri si crearea de locuri de munca. Taierea investitiilor cu 4,1 miliarde lei inseamna sacrificarea a peste 100.000 de locuri de munca.

Victor Ponta neglijeaza invatamantul, sanatatea, agricultura si autostrazile - domenii pe care se angajase sa le sustina atunci cand se afla in opozitie. De exemplu, de la sanatate Victor Ponta a taiat 265 milioane lei, de la agricultura - 1 miliard, iar de la autostrazi - 1,3 miliarde lei.
Beneficiarii rectificarii bugetare sunt baronii PSD si primarii traseisti pentru care Victor Ponta a pregatit peste 2 miliarde de lei. Acesti bani nu vor ajunge in buzunarele romanilor, ci la firmele de casa ale PSD, in campania electorala a lui Victor Ponta.

Victor Ponta si-a dat singur un cadou de 500 milioane lei, prin suplimentarea Fondului de rezerva care este la cheremul lui. Victor Ponta nu a vrut sa-i fie inferior lui Liviu Dragnea, care, de cand este ministru la administratie, imparte miliarde din impozitele si taxele platite de romani fara sa dea socoteala nimanui.

„Ponta si PSD sunt in stare sa treaca prin foc si apa toata tara numai sa castige alegerile prezidentiale din acest an. Umbla prin targ vorba ca plagiatorul doreste sa vina intr-o vizita electorala la Vaslui sa-si maximizeze voturile in acest fief traditional al PSD-ului. Desi Ponta le-a promis romanilor marea cu sarea, nu s-a tinut de cuvant. In ceea ce priveste vasluienii, situatia este si mai crunta. Judetul nostru a ajuns la un somaj record de aproape 11%, ocupand locul intai pe tara. Unde sunt locurile de munca promise de premierul Ponta? Cate locuri de munca a creat in judetul nostru. Cate proiecte de investitii a finantat Ponta in judetul Vaslui, ca eu n-am aflat pana acum? Toate taierile de panghici la care se afiseaza baronul local Dumitru Buzatu insotit de primari si conducerea Prefecturii Vaslui au fost demarate in timpul guvernarilor anteriroare. Din pacate, vasluienii voteaza de 25 de ani cu PSD si tot nu primesc nimic. N-au inteles ca PSD-ul ii vrea saraci, dependenti de ajutoare, neinformati, manipulabili, mai mereu cu capul plecat. Pur si simplu, vasluienii se comporta de parca ar fi prizonierii electorali ai baronului PSD Dumitru Buzatu. Ca opozitie, avem o misiune grea in judetul Vaslui, dar mergem inainte. Noi credem in valorile de dreapta, in solutiile economice pe care le propunem, avem proiecte si oameni care sa faca treaba. Speram ca alegerile prezidentiale din aceasta toamna, sa facem un prim pas – alegerea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei si, apoi, sa preluam guvernarea pana nu ne ducem la rapa cu totii”, a tinut sa precizeze senatorul Dan MARIAN, copresedinte ACL Vaslui.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 23 queries | Mysql time :0.045948 (s)