joi, 25 aprilie, 2024

Dan Marian, pregateste un complot, maine la BARLAD

Distribuie:

Publicat:

Potrivit unor surse din randul primarilor din vechiul PDL, actualul porumbel vopsit si numit PNL, maine, 13 octombrie, intr-o locatie din municipiul Barlad, judetul Vaslui, va avea loc o intalnire. Pe fondul tensiunilor de la Bucuresti si cu spaima ca pierde controlul butoanelor de la conducerea PNL VASLUI, Dan Mihai Marian a organizat o intalnire de taina cu primarii pedelisti. Potrivit surselor noastre, la intalnire nu va participa primarul Barladului, acesta fiind in conflict deschis cu senatorul Marian.

Unele voci din judet vorbesc despre faptul ca DAN MIHAI MARIAN a fost izgonit chiar de la Bucuresti, ba mai mult, cel care il sprijinea, in speta, Vasile Blaga, ar fi fost inlaturat definitiv de la conducerea centrala,  luptele actuale fiind intre vechea conducere PDL si  PNL-ul Alinei Gorghiu.

 Esti bine știut faptul ca Dan Mihai Marian si-a dat demisia din PNL in urma controlului judiciar primit de la DNA, acesta incercand sa induca in eroare membrii partidului vasluian, asigurandu-i in sedinta, chiar batand cu pumnii in masa,ca listele parlamentare raman neschimbate. Iar pentru a se asigura de acest lucru, Marian si-l doreste presedintele PNL VASLUI pe fostul prefect Daniel Olteanu, miza principala fiind mentirea pe o pozitie eligibila a avocatei OANA IOVU, avocata senatorului Marian.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img