miercuri, 24 aprilie, 2024

Dan Negru, despre primul contact cu Bucurestiul! ”Am luat bataie! Am stat in spital!”

Distribuie:

Publicat:

Dan Negru a povestit cum a fost primul sau contact cu Bucurestiul. Celebrul prezentator TV a declarat ca atunci cand avea 14 ani a venit in Capitala pentru a sustine echipa Poli Timisoara intr-o partida cu Dinamo, iar dupa meci a fost batut de un suporter dinamovist si a ajuns la spital.

„Am luat bataie, am stat in spital, de la galeria lui Dinamo. Eram copil! Cand juca Poli cu Dinamo, era razboi in Timisoara. Vorbesc de perioada de dinainte de 1989. Aveam 14 ani! Dinamo era considerata echipa Bucurestiului, a Securitatii. La un moment dat, m-am luat eu ca prostul, cu galeria. M-am suit pe tren si am venit la un cuplaj. Am venit cu galeria lui Poli. Si cand am iesit de la meci, ne-au inconjurat dinamovistii”, a declarat vedeta Antenei 1 pentru site-ul cancan.ro.

Dan Negru, dezvaluiri despre primul contact cu Bucurestiul

Primul experienta in Bucuresti nu a fost deloc una fericita pentru Dan Negru. Taticule… M-a fugarit unul pe langa fostul 23 August si, cand m-a prins, mi-a tras vreo patru pumni in cap, m-a facut nauc. M-am dus la spital, la Floreasca. Mi-au pus copci pe fata, eram praf! Am luat bataie de la Dinamo, fizic, la propriu… In Timisoara, cand jucau Dinamo si Poli, era macel. Poli era atunci infratita cu cei de la Rapid. Mi-am furat-o rau, tata! Eu de atunci nu am mai ajuns la spital, la Floreasca. M-am intors acasa batut, m-au vazut ai mei… Prima venire a mea in Bucuresti s-a lasat cu bataie, a mai spus prezentatorul TV.

Dan Negru este din Timisoara, insa a marturisit ca echipa lui de suflet este Steaua Bucuresti: „Cu Steaua tin pentru ca fac parte din generatia Cupei Campionilor Europeni. Eram in liceu cand Steaua castiga cel mai important trofeu din Ghencea si de atunci Steaua mi s-a lipit de suflet. In adolescenta ascultam celebrele duplexuri la radio, stiam toata echipa Stelei. Acum, oriunde m-as afla, cand aud de Steaua, gandul imi fuge la adolescenta.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img