joi, 28 martie, 2024

Dan Negru, mesaj după decesul Cristinei Țopescu: „Ce breaslă ipocrită suntem!”

Distribuie:

Publicat:

Dan Negru, celebrul realizator de la Antenă, a postat, pe pagina de socializare, două mesaje dure, după moartea Cristinei Țopescu. Dan Negru îi critică pe unii oameni care s-au trezit să aducă elogii după moarte. Și nu numai Cristinei.

”Ce breaslă ipocrită suntem ! Tatăl Cristinei, Cristian Țopescu, mi-a povestit cum TVR l-a dat afară pe Iosif Sava. Fără niciun cuvânt, l-au dat afară, pur și simplu. Țopescu a încercat atunci să-i facă o mică petrecere în birou, aducându-i un tort, dar Sava, dezamăgit, n-a vrut să vină. După moarte, i-au ridicat o statuie și i-au dat numele unei piațete în București. Mile Cărpenișan sau Andrei Gheorghe au fost după moarte, dar în ultimii ani din viață presa le-a închis ușile. scrie acu’ pe un ecran. Presa care nu i-a mai găsit loc în ultima vreme…”, a fost primul mesaj tăios al lui Dan Negru.

La scurt timp, realizatorul TV a revenit cu un al doilea mesaj:

„Zile în șir nu sună telefonul. Asta nu înseamnă că sunt uitat doar că nu mai am ce să ofer… Mi-a spus-o demult Vadim. I se potrivește Cristinei Țopescu”. Cristina Țopescu a murit!

Ce a făcut prezentatoarea tv în ultima zi de viață

Cristina Țopescu a s-a stins din viață la finalul anului trecut! Ea a fost găsită fără suflare în casă, însă, duminică, 12 ianuarie, după ce o vecină a anunțat că nu o mai văzuse de anul trecut. Regretata prezentatoare avea doar 59 de ani.
Fiica cunosctului comentator sportiv a urcat mai multe fotografii pe care le-a realizat în seara zilei de 26 decembrie. Filmul a marcat-o, clar, din moment ce a realizat mai multe capturi pe care, ulterior, le-a postat pe Facebook.

Cristina Țopescu, interzisă în TVR

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie 1960 la Oradea. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret, după care i-a fost interzis să mai intre în TVR! Era vorba de dosarul familiei Țopescu. Tatăl ei, Cristian Țopescu, căzuse în dizgrația Prtidului Comunist, după ce și-a dat cu părearea, în timpul meciului Suedia – România, 0-1, că unii jucători romani ar trebui lăsați să evolueze în străinătate.

După absolvirea Facultatii de Limbi straine, Sectia engleza-italiana, Cristina a dat meditatii, a fost corector la „Contemporanul” si a inceput sa scrie in revista „Cinema „. S-a apucat sa traduca filme care circulau pe casete video. In 1991 a revenit la TVR, iar ultimele apariții au fost ca prezentator de stiri la Prima TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img