vineri, 29 martie, 2024

Dan Negru pleacă de la Antena 1, după 22 de ani! Cu ce televiziune a semnat un nou contract

Distribuie:

Publicat:

După mai bine de 22 de ani în care Dan Negru a colaborat cu Antena 1, prezentatorul a decis să pună capăt contractului pe care îl are cu televiziunea aceasta și să își continue drumul la la alt post tv.  

Înfrângerea pe care a suferit-o de Revelion, în privința ratingului obținut cu programul său, l-a determinat pe Dan Negru să ia o decizie radicală. Prezentatorul va pleca de la Antena 1!  Se pare că Dan Negru a semnat deja cu un alt post de televiziune și este pregătit să pornească într-o nouă aventură. 

Conform informațiilor oferite de Paginademedia.ro, Dan Negru a semnat deja cu alt post tv cunoscut, Kanal D. 

Dan Negru, detronat în audiențe de Revelion de programul PRO TV 

După 21 de ani în care a fost lider absolut de Revelion datorită programului pe care îl prezenta în noaptea dintre ani, Dan Negru a fost depășit în audiențe de trustul de pe Pache Protopopescu. Peste două milioane de persoane au urmărit programul prezentat de PRO TV în fiecare minut, în timp ce emisiunea lui Dan a fost privită de 1,9 milioane de români. 

La scurt timp după ce a fost detronat în privința rating-ului, Dan Negru a scris un mesaj în care a felicitat postul concurent. Cu puțin timp înainte de noaptea de Revelion, el scrisese un mesaj pe pagina personală de Facebook că și-ar dori să renunțe la formatul cu măști pe care îl prezintă de atâția ani la Antena, în noaptea Anului Nou.

Este posibil ca înfrângerea pe care a suferit-o să îl fi convins că are nevoie de o schimbare și de o nouă provocare, așadar nu a stat prea mult pe gânduri și iată că, o lună mai târziu s-a mutat la Kanal D! 

„E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online. Aşa că meme-urile faimoase: Fac Revelionul cu Negru, eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru. Faceţi Revelionul cu prietenii, cu oamenii adevăraţi, nu cu ecrane", declara Dan Negru, cu câteva zile înainte de Revelion. 

Dan Negru, 22 de ani la Antena 1 și 30 de formate prezentate

Cariera lui Dan Negru în cadrul trustului Intact este una foarte longevivă. El a prezentat peste 30 de formate, iar la unele dintre ele a fost chiar și coautor: Next Star, Plasa de Stele și Șerifi de România. 

De mai bine de 15 ani, Dan Negru realizează și prezintă emisiuni și în Republica Moldova, la postul de televiziune Prime TV. Aici a prezentat, de-a lungul vremii, emisiuni precum Vrei să fii miliardar sau Star Factory, informează Paginademedia.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img