joi, 28 martie, 2024

Dan Negru, pus pe tușă de mai marii de la Antena 1. Ce se va întampla în următoarea perioadă

Distribuie:

Publicat:

Dan Negru a fost pus pe tușă de mai marii de la Antena 1, pentru o perioadă de 30 de zile. Filmările pentru show-ul „Next Star” s-au oprit din cauza epidemiei de coronavirus. Noul tip de virus a ajuns și în România, iar pentru a opri extinderea lui la scară largă aproape toate companiile și-au oprit activitatea. La fel s-a întâmplat și la Antena 1, unde s-a decis amânarea filmărilor pentru toate proiectele, printre care se numără și emisiunea prezentată de Dan Negru. Șefii l-au anunțat ieri că decizia a fost luată pentru a nu pune în pericol sănătatea echipei de filmare și a micilor concurenți, în această perioadă critică.

„Începând de saptămâna trecută, fiecare manger a organizat activitatea de la distanță pentru posturile care permit acest lucru. Pentru a nu pune în pericol sănătatea echipelor de conținut și producție, a participanților și a invitaților, filmările pentru „Chefi la cuţite”, „Next Star”, „Take me out” și „Sacrificiul” au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite. În plus, au avut loc acțiuni de dezinfecție în toate clădirile în care își desfășoară activitatea”, arată comunicatul remis de Antena 1.

În prezent, Dan Negru mai are un show la Chișinău, de cultură generală, difuzat de Prime TV. Însă pentru acest proiect, prezentatorul a filmat deja toate cele 22 ediții ale sezonului, în zece zile. Filmările rapide au fost impuse de către producători, care s-au temut să nu piardă contractele de publicitate, din cauza pandemiei de coronavirus. În România au fost confirmate 158 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img