vineri, 29 martie, 2024

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: ‘Sper ca de la iarna sa avem 10 jucatori pe banca de rezerva’

Distribuie:

Publicat:

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, și-a exprimat dorința de a avea un număr mai mare de rezerve la meciurile din Liga 1. Tehnicianul consideră că, având un lot numeros, jucătorilor le-ar fi benefic să fie pe banca de rezerve și nu în tribună, anunță MEDIAFAX.

De asemenea, Petrescu susține că tensiunile vor crește în interiorul vestiarului din cauza jucătorilor nemulțumiți că nu prind lotul la partidele de campionat. Antrenorul campioanei și-a reiterat și dorința renunțătării la regula care obligă cluburile din Liga 1 să aibă doi jucători U21 titulari.

"Acum avem mai puține meciuri și sigur tensiunile vor fi mai mari pentru că vor fi mulți jucători nemulțumiți. E normal și e logic să se întâmple asta. În continuare am dureri de cap să aleg primul 11. Nici la meciul cu Craiova nu va fi ușor să aleg primul 11. Mi-am dorit și îmi doresc foarte mult ca cei care decid lucrurile în România să lase 10 jucători pe banca de rezerve. Îmi doresc foarte mult. Să ne luăm și noi după Italia, Rusia, după naționale. Sper ca de la iarnă să avem 10 jucători pe banca de rezervă. De ce îl plătim? Să fie în tribună? Dacă îi țin pe bancă, pot să-i folosesc, nu? Doi U21 nu înțeleg și îmi doresc 10 pe bancă. Îmi doresc foarte mult și VAR. Nu înțeleg de ce noi nu vrem nimic în România. Nu vrem să înaintăm", a declarat Petrescu, joi, într-o conferință de presă.

La începutul lunii octombrie, Universitatea Craiova a solicitat FRF modificarea ROAF prin care să fie permiși 20 de jucători pe foaie de joc, în loc de 18, cât sunt în prezent.

Deși 11 cluburi din Liga 1 au răspuns în favoarea solicitării clubului din Oltenia, răspunsul FRF a fost unul negativ.

"Respinge solicitarea U Craiova 1948 Club Sportiv SA cu privire la modificarea numărului de jucători ce pot lua loc pe banca de rezerve la jocurile din Liga I", a fost decizia luată în Comitetul Executiv al FRF, la 3 octombrie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img