News Flash:

Dan Voiculescu a REFUZAT mancarea si APA din penitenciar. Ce solicitari a facut mogulul in prima zi de detentie

9 August 2014
2053 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Voiculescu, condamnat vineri la 10 ani de inchisoare pentru frauda, a refuzat sa manance alimentele de la penitenciarul Rahova. Potrivit Romania TV, Voiculescu a solicitat un pachet de acasa.

Mai multi apropiati ai lui Dan Voiculescu fac toate demersurile, sambata, ca acesta sa poata sa primeasca un pachet in penitenciarul de la Rahova, dupa ce mogulul a refuzat mancarea din inchisoare. Nu se stie daca este vorba si de o vizita in penitenciar, din partea familiei. Potrivit legii, Dan Voiculescu are voie la o vizita pe saptamana. Acesta are voie, de asemenea, sa se intalneasca cu un avocat.

Nu se stie exact ce continea pachetul de acasa, dar alaturi era si o cantitate mare de apa plata, semn ca Voiculescu a refuzat si apa din penitenciar.

Dan Voiculescu se afla in carantina si a fost inchis intr-o celula cu Gheorghe Mencinicopschi, si el inculpat in acelasi dosar. Voiculescu a solicitat si un televizor nou.

Dan Voiculescu a trecut cu bine de controalele medicale de vineri seara, si va sta 21 de zile in carantina, iar apoi va fi mutat in alta celula la Rahova sau va fi trimis la celalalt penitenciar din Capitala, Jilava.

"Ca sa zic asa, eu am un mare noroc: pana la 34 de ani am stat cu sotia si cu doi copii intr-o camera de 24 de m, cu o sufragerie de 8m. Si ce-i mai interesant, WC-ul era in curte. Cand ai trait in aceste conditii, nu cred ca conditiile de la penitenciar pot fi mai rele decat alea", a spus Dan Voiculescu.

DAN VOICULESCU a fost CONDAMNAT la 10 ani de inchisoare cu executare, in Dosarul ICA, pentru spalare de bani. Voiculescu primise, pe fond, 5 ani de inchisoare, insa procurorii DNA au cerut, la judecata de la Curtea de Apel, majorarea pedepsei.

DAN VOICULESCU a primit pedeapsa maxima prevazuta in noul Cod penal. Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au pronuntat, vineri, sentinta definitiva in dosarul ICA.

Totodata, magistratii au decis interzicerea mai multor drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani. Prin aceasta sentinta, Curtea de Apel i-a dublat lui Voiculescu pedeapsa data de Tribunalul Capitalei.

Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la 8 ani de inchisoare, dupa ce Tribunalul Bucuresti il condamnase la 6 ani cu executare.

dan voiculescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016943 (s)