News Flash:

Dan Voiculescu ramane cu condamnarea de 10 ani de inchisoare

7 Ianuarie 2015
1600 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Voiculescu ramane cu condamnarea de 10 ani de inchisoare primita in dosarul ICA, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a respins, marti, cererea de anulare a pedepsei, decizia fiind definitiva.

 Hotararea a fost luata de un complet de divergenta alcatuit din judecatorii Dan Lupascu, Isabellle Tocan si Corina Cornelia Daescu.

In decembrie, Lupascu si Tocan nu au putut sa cada de acord asupra unei decizii privind contestatia, astfel ca a fost format completul de trei, pentru o hotarare definitiva in acest caz.

Daca ar fi fost admisa contestatia, judecatorii puteau decide eliberarea lui Voiculescu si rejudecarea apelului din dosarul ICA.

La judecarea pe fond a cererii lui Dan Voiculescu, avocatul acestuia, Gheorghita Mateut, a cerut anexarea la dosar a inregistrarilor sedintelor de judecata in dosarul ICA, intrucat, sustinea aparatorul, se va putea observa comportamentul completului, "care fost constant de rea-credinta".

"Se observa pornirea instantei orientata clar in obtinerea unei solutii de condamnare, de la primul la ultimul termen de judecata", a spus Mateut, in sala de judecata.

dan voiculescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0668 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022122 (s)