News Flash:

Dan Voiculescu, SOCAT de o eventuala FUZIUNE intre PC si PLR

16 Martie 2015
1778 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Voiculescu, presedintele fondator al Partidului Conservator (PC), a avut o reactie dura in momentul in care a fost informat de apropiati de posibila fuziune dintre PC si PLR, ONG-ul presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu. Dan Voiculescu a transmis, din spatele gratiilor, o scrisoare adresata parlamentarilor PC, prin intermediul careia le ureaza succes celor care se pregatesc sa abandoneze partidul si ii incurajeaza pe ceilalti. In continuare va prezentam, in varianta integral, scrisoarea trimisa de Dan Voiculescu:

"Am aflat cu stupefactie ca Dan Constantin vrea sa fuzioneze Partidul Conservator cu un alt partid. Celor care vor sa-l urmeze, le doresc succes in viata politica. Pentru cei care raman in Partidul Conservator exista urmatoarele posibilitati:

1. Parlamentarii Partidului Conservator pot face la Camera Deputatilor si Senat o "grupare conservatoare" ( nu grup parlamentar, daca numarul nu le permite). Aceasta grupare va creste constant in Parlament in 2015 – 2016.

2. Liderii judeteni care vor sa se transfere la un nou partid pierd automat functia de lider, urmand a se organiza alegeri locale.

3. La alegerile locale si parlamentare din 2016, Partidul Conservator va participa intr-o alianta electorala si va castiga un numar important de primari si un numar de parlamentari care sa-i permita formarea de grupuri

parlamentare conservatoare la Camera Deputatilor si Senat. In cazul in care vi se impune fuziunea, va propun sa se organizeze Congresul pentru alegerea unei noi conduceri a Partidului Conservator."

dan voiculescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034088 (s)