joi, 25 aprilie, 2024

Dana Badea a povestit cum a bătut-o cu sânge rece pe Sibel, fosta iubită a lui Alin

Distribuie:

Publicat:

Scandalul dintre Dana Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii și Sibel, mama copilului logodnicului brunetei, a degenerat. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cele două tinere să ajungă în punctul în care să se lovească cu bestialitate. Dana Badea a povestit cum a bătut-o pe Sibel, cu amănunte.

Dana Badea și actualul său logodnic, Alin, s-au cunoscut în urmă cu mai multe luni, în timp ce cunoscutul tiktok-er încă mai forma un cuplu cu mama copilului său, Sibel. A preferat să o părăsească pe Sibel și să înceapă o nouă poveste de dragoste cu Dana Badea.

Dana Badea a povestit cum a bătut-o cu sânge rece pe Sibel

Mai mult, fosta ispită de la Insula Iubirii a fost și cerută în căsătorie de către Alin și între ei lucrurile păreau să meargă ca pe roate. În ceea ce o privește pe Sibel, însă, iată că tânăra a încercat să își găsească liniștea în brațele lui Dani Mocanu.

Relația dintre Sibel și Dani Mocanu nu a funcționat prea mult. După despărțire, Sibel a decis să se împace cu Dana Badea și cu Alin, cu tatăl fiicei ei, pentru creșterea armonioasă a copilului, însă ieri Sibel l-a acuzat pe Alin că i-ar fi răpit fiica.

De asemenea, Sibel a susținut că a fost bătută cu bestialitate de actuala logodnică a tatălui fiicei sale, de Dana Badea, apoi a mers și a făcut o plângere la poliție. Astăzi, Dana Badea a vorbit pentru prima dată despre incident.

Dana Badea a explicat totul, cu amănunte

În timp ce făcea o transmisiune LIVE pe platforma TikTok, Dana Badea a fost întrebată dacă spusele lui Sibel sunt adevărate, iar bruneta nu a stat să se gândească prea mult și a dat imediat cărțile pe față.

”Am spart-o, să moară măicuța mea dacă nu am distrus-o pe !@#!@ aia, am oprit mașina, am băgat mașina în fața ei, că ea a fugit cu mașina, mergea cu copilul, ca să vă dați seama, cu 160, acolo, în comuna aia, ea credea că merge cu mai multă viteză decât mine, nebuna, și pac am băgat în fața ei mașina, ea a intrat în mine cum ar veni. M-am răcorit rău, în fine, m-am bagat în fața ei, am coborât și am luat-o”

Surprinzător, mulți dintre fanii brunetei au felicitat-o pentru gestul extrem la care a recurs. Sibel susține că va face toate demersurile legale pentru ca fiica ei să rămână la ea, dar a și mărturisit că ar fi fost mai bine dacă Dani Mocanu l-ar fi ucis pe Alin.

”Avea centura pusă, nici nu mai știa de unde să desfacă centura, s-a zăpăcit, i-am dat câțiva pumni, așa, în mașină, am luat-o de cozile alea, am tras-o, am zis că-i rup părul din cap și până la urmă s-a desfăcut la centură și a ieșit afară. Când a ieșit, bam, bam, numai în pumni am ținut-o”, a adăugat bruneta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img