sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dana Badea și Alin ar fi bătut-o cu bestialitate pe Sibel și i-ar fi luat fiica. Blondina, declarații șocante

Distribuie:

Publicat:

Este scandal de proporții, din nou, în lumea showbiz-ului românesc! Alin și logodnica sa, fosta ispită de la Insula Iubirii, Dana Badea, sunt acuzați de către mama fiicei tiktoker-ului că ar fi bătut-o cu sânge rece și că i-ar fi furat fetița. Imediat, Sibel, fosta iubită a lui Dani Mocanu, a apelat numărul unic de urgență 112.

După ce Alin a părăsit-o pe mama fiicei lui, pe Sibel, pentru fosta ispită de la Insula Iubirii, Dana Badea, Sibel a intrat într-o relație cu celebrul manelist Dani Mocanu, însă nu au rămas pentru prea mult timp împreună.

Dana Badea și Alin ar fi bătut-o cu bestialitate pe Sibel

Sibel ar fi decis să se despartă de Dani Mocanu, deoarece manelistul ar fi încercat să o oblige să facă anumite lucruri cu care ea nu era de acord. După despărțirea de manelist, Sibel a revenit la sentimente mai bune față de tatăl fiicei sale și de actuala sa iubită.

Așadar, Sibel a ieșit de multe ori cu Alin și cu Dana Badea, noua iubită a tatălui fiicei sale, pentru binele copilului. La un moment dat, fosta și actuala lui Alin au fost surprinse și în același pat, iar imaginile au devenit virale pe TikTok.

Iată că s-au înțeles foarte bine, însă până astăzi, când Sibel a apărut pe rețelele de socializare cu mai multe lovituri. Le-a povestit fanilor ei tot ce s-a întâmplat.

”Am toate filmările de la primărie. Au venit, au deschis.. Am dat și în mașina ei, să @$@$ în mașina ei! Au deschis ușa, a sărit fata, a început să plângă acolo, față de fată, să dea în mine, cine s-o ia? Alin?! Vaii!! Dar și eu i-am dat un picior în gură”, a povestit Sibel.

Sibel, mărturisire șocantă despre Dani Mocanu

Sibel a dat de înțeles, așadar, că Alin și Dana Badea au mers la ea acasă și au început să o lovească cu bestialitate, iar ulterior i-au luat fiica de lângă ea. Ar fi tras-o în mașină, iar Sibel nu ar mai fi avut nicio șansă să își păstreze fiica.

”Au venit să dea în mine, față de fata mea, a început fata să plângă, au luat fata de la mine. Dacă nu trebuia Dani Mocanu să îl omoare! Vai, dacă nu îmi pare rău, toată viața mea, că am plecat la el acolo, vai”, a adăugat Sibel.

Mai mult decât atât, Sibel a spus în timp ce făcea LIVE pe platforma TikTok că ar fi trebuit ca Dani Mocanu să îi pună capăt zilelor tatălui fiicei sale. Deocamdată, Alin și Dana Badea nu au făcut nicio declarați despre acest incident.

Rămâne de văzut ce vor stabili oamenii legii și la cine va rămâne fiica celor doi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img