joi, 28 martie, 2024

Dana Rogoz a recunoscut un lucru dureros! Multi nu se asteptau la asta

Distribuie:

Publicat:

Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Are un mare succes în plan profesional, este iubită de o mulțime de oameni și are o familie fericită. Își iubește mult soțul, alături de care este încă de la vârsta de 19 ani, dar relația lor a fost aspru criticată la început. Au primit multe jigniri și erau vorbiți peste tot.

Dana și Radu, criticați aspru de apropiați

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de 18 ani. Actrița a crescut alături de soțul ei și a devenit cea mai bună varianta a sa, de care este foarte mândră. Au împreună doi copii, care le bucură sufletele în fiecare zi, dar relația lor nu a fost la fel de liniștită încă de la început.

Dana nu poate uita cât de multe critici au venit asupra lor din cauza diferenței de vârstă, Radu fiind cu 19 ani mai mare decât ea. Cei care îi jigneau cel mai mult erau tocmai apropiații, care spuneau că relația lor nu va merge, dar actrița i-a iertat pe toți și spune că poate și ea ar fi gândit la fel despre alții dacă nu era tocmai ea personajul acestei povești.

“Pe vremea respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: ‘Moșul, moșul.” Cei care nu îl cunoșteau aveau prejudecăți. Și de o parte și de alta. Și în viața lui spuneau, ‘Băi, e prea tânără. La vară o să își găsească pe unul.”

N-am avut nicio problemă. Real, și eu aș fi judecat, dacă nu mi s-ar fi întâmplat să trăiesc nebunia asta. Aș fi judecat la vârsta respectivă. Dar m-am maturizat și am înțeles că viața nu e ca în telenovele sau ce am fost noi educați la vremea respectivă. E mult mai complexă și alte criterii contează. Acum, nu judec niciun fel de relație. Cred că este o chestie de șansă să găsești omul acela’, a spus Dana Rogoz.

Dana îi este recunoscătoare soțului ei

Dana Rogoz spune că este mândră de tot ce a realizat alături de Radu și spune că nimic nu ar mai fi la fel dacă ei nu erau împreună. Spune că el este cel care a maturizat-o și a ajutat-o să ia cele mai bune decizii în viață și a adus-o pe drumul cel bun.

Actrița spune că tot ce are în acest moment i se datorează și este foarte mulțumită de cum au evoluat lucrurile între ei. Cea mai mare dovadă că se iubesc sunt cei doi copii minunați pe care îi au și toate lucrurile pe care le-au construit împreună, atât pe plan personal, cât și profesional.

„Cred că mai ales la începutul relației, era cel matur și responsabil, care mă echilibra. După care amândoi am fost atenți la cum evoluează relația. Cred că lucrurile de care sunt cel mai mândră la mine, la cum am evoluat în ultimii 18 ani, i se datorează.

Tot ce fac și în profesie și alegerile pe care le-am făcut în viață și valorile pe care le am, lucrurile care îmi plac și mă pasionează, le-am cultivat împreună cu el. Dacă n-aș fi fost lângă el, n-aș fi fost un om de care să-mi placă așa cum îmi place acum. Cele mai bune lucruri ale mele sunt construite împreună cu el’, a afirmat Dana Rogoz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img