joi, 25 aprilie, 2024

Dana Rogoz, luata la misto de angajatele primariei: M-am abtinut de la comentarii, stiam ca nu are sens sa ma cert

Distribuie:

Publicat:

Dana Rogoz a relatat pe contul sau de Facebook modul ironic in care au reactionat functionarii primariei in momentul in care a depus o cerere prin care solicita sa nu mai fie taiati copacii de pe strada sa si replantarea altor arbori in locul celor defrisati in ultimii ani. Dana Rogoz a reactionat dupa ce un echipaj ADP s-a prezentat cu un aviz pentru a taia un copac din fata casei sale pe baza unei evaluari facute in urma cu un an. 

„Azi (2 mai – N.R.) am facut prima cerere catre doamna primar din viata mea. Tot azi am fost luata peste picior. Pentru ca ma opun defrisarii unui copac, solicitand reevaluarea lui, si pentru ca doresc sa se planteze alti copaci in locul celor 10 taiati in ultimii ani pe strada mea. Asa cum scrie in lege.  Prima reactie a doamnei de la ghiseu a fost asa cum am anticipat. «Ia auzi! Se opune taierii unui copac», a strigat catre prietena de la doua ghisee vecine. «Faceti un lant uman in jurul lui!», a comentat batjocoritor un alt reprezentant al primariei. M-am abtinut de la comentarii. Stiam ca nu are sens sa ma cert cu nimeni acolo. Dar sper ca cererea mea sa aiba un raspuns pana la data limita prevazuta, adica 1.06.2018. Desi aceeasi doamna care m-a primit la ghiseu a terminat cu «ei zic in termen de 30 de zile, dar acuma…na…», a povestit intamplare actrita.

Rogoz si-a indemnat fanii sa o ajute in acest demers, sub hashtag-ul #copaciidepestradamea.

”E prima oara cand «ma lupt cu sistemul», cum mi se spune. Asa ca am nevoie de sustinere din partea voastra si de sfaturi care ar putea face ca acest demers sa aiba rezultate. Nu e vorba doar de copacul de la nr. 36. E vorba de toti copacii de pe strazile noastre, aia cu care am copilarit poate si pe care am vrea sa ii lasam mostenire nepotilor.

Asa ca mi-as dori sa imi urmati exemplul. Sa solicitati explicatii in scris pentru toti copacii lipsa de pe strada voastra, dar si pentru cei care se vor a fi taiati peste noapte. Aveti acest drept. Si va propun sa folositi #copaciidepestradamea pe Instagram si Facebook, alaturi de poze cu toti copacii taiati, cu cioturile ramase, cu alveolele goale, scriind numele strazii voastre si nr. In felul acesta vom putea aduna cat mai multe imagini si le vom arata celor care fac misto de «lantul uman» ca suntem multi si ca ne pasa de cum arata orasul nostru“, a scris Rogoz, pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img