marți, 19 martie, 2024

Dani Alves, fotbalistul brazilian arestat preventiv pentru agresiune sexuală, a fost părăsit de soția lui. Sportivul a primit vestea prin intermediul avocaților

Distribuie:

Publicat:

Dani Alves, fotbalistul arestat preventiv pentru că ar fi agresat sexual o femeie la finalul anului trecut, a fost părăsit de soție!

Dani Alves se află în închisoare de aproape două săptămâni, întrucât ar fi agresat sexual o femeie la finalul anului trecut.

Soția sa, Joana Sanz, a fost șocată de cele aflate și a decis să îl părăsească pe fotbalistul brazilian.

Dani Alves a fost părăsit de soția lui, Joana Sanz

Dani Alves  (39 de ani) este în arest preventiv din 20 ianuarie, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o femeie la finalul anului trecut. Închis de aproape două săptămâni, presa internațională scrie că brazilianul nu și-a lăsat apropiații să îl viziteze, nici măcar pe soția lui, Joana Sanz.

Mai mult, se pare că femeia ar fi vrut să îl vadă pentru o ultimă discuție „față în față” în care să îi comunice lui Dani ALves că vrea să divorțeze.

Fundașul dreapta a refuzat, insistând că nu vrea să fie văzut de nicio persoană dragă în detenție. Astfel, Joana Sanz nu a avut de ales și l-a anunțat pe brazilian prin intermediul avocaților că pune stop căsniciei.

Mai mult, presa spaniolă scrie că decizia Joanei este definitivă indiferent de verdictul magistraților în ceea ce privește vinovăția lui Alves. Soția fotbalistului nu poate trece peste faptul că a fost înșelată, dar și că Dani Alves a fost capabil să agreseze sexual o femeie.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img