joi, 18 aprilie, 2024

Dani Oțil, mesaj pentru David Popovici după ce a câștigat două medalii mondiale: ”Ne cerem scuze…”

Distribuie:

Publicat:

 
 

  David Popovici, tânărul de 17 ani, a reușit să cucerească România și totodată lumea cu performanțele sale în ceea ce privește înotul. Tânărul a devenit campion mondial la proba de 100 de metri liber, asta după ce a câștigat a doua medalie de aur la Campionatele Mondiale de Natație. Luni, el a mai câștigat o medalie de aur la proba de 200 de metri liber.

Dani Oțil i-a transmis un mesaj emoționant lui David Popovici după câștigarea a două medalii mondiale

Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant pentru tânărul care a făcut mândră România. El a ținut să-și ceară scuze față de David Popovici în numele tuturor celor din presa, taxând astfel că mass-media nu a dat atât de multă importantă performanțelor sale până în acest moment. 

”Scuze, David Popovici. În numele meu, al colegilor de media care și-au adus aminte abia acum că avem și sportul intitulat înot în România. Te vor peria două săptămâni. Apoi, dacă ratezi o finală sau te accidentezi, te vor tăvăli. Dar tu ești băiat deștept. Te-am auzit la primul live de la Neatza acum un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbaliștii majori cu care umplem grupajele de stiri”, a scris Dani Oțil în mesajul postat.

Ce sfaturi i-a dat Dani Oțil campionului mondial

Mai mult de atât, Dani Oțil a mai ținut să-i transmită în continuare scuze lui David Popovici pentru felul în care bazinele din România arată, deși ar trebui să fie la alte standarde și să se poată lucra mult mai eficient.

El i-a dat și câteva sfaturi dublului campion olimpic și l-a încurajat în ceea ce trebuie să facă în viitor. Prezentatorul TV a mai precizat că David Popovici a reușit să facă o performanță uriașă în ceea ce privește înotul, însă niciodată nu s-a discutat prea mult despre acest sport.

”Ne cerem scuze pentru felul în care arată bazinele din România. Tu să nu ne ne bagi în seamă. Semnează cu sponsori, câștigă bani, apari în reclame. Nu ne datorezi nimic. Ne poți ajuta într-un singur fel. Între copiii noștri mai sunt câțiva ca tine, dar pe care îi vom îneca de mici. Tu ești superman. Nu pentru că ai bătut recorduri. Pentru că ai bătut sistemul.
Noi suntem 20 de milioane. Lucrăm de 30 de ani la un sistem care să te încurce. Să te bată. Ne-ai bătut. Scuze, David Popovici”, a mai scris Dani Oțil pe Instagram.

CITEȘTE ȘI:

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img