joi, 28 martie, 2024

Dani Oțil, mesaj tranșant după criticile primite de când se află în vacanță, pe Costa de Azur

Distribuie:

Publicat:

După final de sezon la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil și soția lui au plecat într-o vacanță mult așteptată pe Coasta de Azur, în Franța. Nu a trecut mult până au apărut criticile și răutățile în mediul online cu privire la vacanța moderatorului TV, iar el a decis să transmită un mesaj tranșant în care a însumat tipurile de comentarii pe care le-a primit.

Plecarea în vacanță într-o destinație de lux, cum este Coasta de Azur, i-a adus lui Dani Oțil multe critici și comentarii răutăcioase din partea internauților. Aparent, au fost atât de multe și diverse lucrurile care i-au deranjat pe anumiți oameni, încât prezentatorul TV a decis să posteze un mesaj pe această temă.

Mesajul tranșant al lui Dani Oțil, după criticile primite de când e în vacanță pe Coasta de Azur

Cu trei zile în urmă, Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au plecat în vacanță într-o locație de pe Coasta de Azur. Cei doi au împărtășit câteva momente din escapada lor și mai multe fotografii cu priveșitea de basm de care au parte, dar reacțiile celor care îi urmăresc și au fost numai pozitive.

Omul de televiziune a mărturisit că a primit mesaje în care este criticat pentru ales o locație scumpă, dar și pentru că el și partenera lui au plecat fără copil de data aceasta, pentru că ar avea „două milioane de bone”. Totodată, Dani i-a menționat și pe cei care vin mereu cu recomadări de locuri „mai mișto” decât cele alese de el și soția lui.

„După trei zile în vacanță am aflat că:

– unii oameni îți comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul

– oriunde ai fost, știe un român un loc mai mișto, fix lângă.

– dacă pleci fără bebe, nu e problemă. Ai două milioane de bone care ar avea grijă de el … . Așa aprig te ceartă doamnele de acasă.

– dacă alegi ieftin … ești sărac.

– dacă alegi scump … ești nenorocit.”, a scris Dani Oțil în mediul online.

Victor Slav și Alina Pușcaș au fost printre vedetele care comentat la postarea prezentatorului de la Neatza, fiind în asentimentul colegului lor de breaslă.

„Prea tare! ????Drop the Mic! ????????”, a scris Alina Pușcaș.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img