joi, 18 aprilie, 2024

Dani Oțil, în stare de ȘOC după ce a primit factura la curent: ‘Am luat măsuri de precauție: o să ziceți că sunt zgârcit…’ – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Vedeta Antena 1, Dani Oțil, a rămas șocat atunci când a văzut factura la curent. El a spus că a început deja să facă economie prin casă la curent.

„Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat măsuri de precauție.

L-am tăiat și pe ăla mic de la diverse lucruri, care i se încălzesc electric. L-am scos și din priză. Cine aprinde atâtea becuri? Că eu tot sting. Mi-am stricat ziua. Dacă vezi factura la curent îți strică ziua. Încă nu au venit gazele. La noi, în camera bebelușului sunt 27 de grade. Copilul nu e în camera bebelușului, dar cică acolo îl schimbăm și să fie cald. O să ziceți că sunt zgârcit, că… Cel mai frig se face în pivniță, unde se duce pisica. Am vorbit și cu pisica", a spus Dani Oțil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img