vineri, 19 aprilie, 2024

Dani Otil catre Cheloo: „Daca oamenii te-ar cunoaste cum te stim noi ca esti in pauze, Bendeac nu ar mai manca o paine din actorie”. Ce replica i-a dat rapper-ul

Distribuie:

Publicat:

Cheloo e unul dintre cei mai imprevizibili artisti din showbizul romanesc. Rapper-ul a fost pus intr-o postura neasteptata pentru multi de Dani Otil. Prezentatorul TV a facut o declaratie din care se intelege ca, in spatele camerelor de filmat, Cheloo e cu totul si cu totul o persoana diferita – una savuroasa. Mai mult, matinalul de la Antena 1 a afirmat ca in cazul in care s-ar apuca de actorie, Mihai Bendeac ar intra intr-un con de umbra. Reactia rapper-ului nu a intarziat sa apara.

Prezent in cadrul emisiunii “’Neatza cu Razvan si Dani”, Cheloo a fost dat de gol in legatura cu felul in care se comporta atunci cand stie ca nu e filmat. Mai exact, cum este Cheloo – omul si nu, Cheloo – artistul.

„Daca oamenii te-ar cunoaste cum te stim noi ca esti in pauze, Bendeac nu ar mai manca o paine din actorie.”, a declarat Dani Otil.
Rapper-ul i-a luat imediat apararea lui Mihai Bendeac si a subliniat imediat ca actorul e foarte bun in ceea ce face, iar carisma lui nu poate fi inlocuita de a altuia. „Bendeac face foarte bine ceea ce face”, a afirmat Cheloo despre colegul sau, Mihai Bendeac.
La inceputul interviului intre cei doi au mai fost mici comentarii acide.

„Sunt patru pasi mici de la usa pana la canapea. E asa o intrare…”, a spus Dani Otil.

Cheloo i-a surprins pe toti cu replica lui, care a venit imediat.
„Ca la viol. Repede! (…). Sunt foarte egoist, asa cum sunt la X Factor, dar si la iUmor. (…). Stau langa Feli pe scaun. (…). Am talentul de a-mi sterge creierul la 48 de ore de la filmare. Pentru mine sunt importante pauzele repetate. (…).”, a declarat Cheloo.
Nici Carla’s Dreams nu a scapat de comentariile lui Dani Otil. Prezentatorul TV a spus despre artistul de peste Prut ca el si Delia sunt cei mai bine platiti artisti de la noi. „Da, nu cred! Mai da, Doamne.”, a spus imediat Carla’s Dreams in cadrul emisiunii “’Neatza cu Razvan si Dani” .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img