vineri, 26 aprilie, 2024

Dani Otil isi rasfata iubita sexy in Chile. Uite ce palmares are tanara!

Distribuie:

Publicat:

S-a iubit cu Mihaela Radulescu (49 de ani), iar acum a trecut la o categorie de femei apropiate de varsta lui. Prezentatorul matinalului „Neatza cu Razvan si Dani” (Antena 1), Dani Otil (38 de ani) se iubeste cu o superba domnisoara de 26 de ani, model de succes. Gabriela Prisacariu a absolvit Facultatea de Drept, insa profeseaza in lumea modei si a devenit cunoscuta dupa ce a castigat in 2015 concursul „Supermodels by Catalin Botezatu” (Kanal D).

Cei doi sunt impreuna de putin timp, insa si-au consolidat relatia dupa ce au petrecut o vacanta in Peru. S-au ferit sa posteze imagini impreuna, insa au facut publice fotografii fix din aceleasi locuri superbe. Pana acum, nici Dani, nici Gabriela, alias „Miss Fundulet”, cum mai e alintata blondina, nu au suflat un cuvant despre povestea lor.

Iata ce spunea Gabriela despre barbati acum cativa ani: „Barbatii cauta in general femei proaste. Nu mi-am gasit jumatatea si nici nu o caut. Am fost cu barbati care mi-au dat papucii pentru ca s-au gandit ca sunt si frumoasa si mai am si ceva in cap, asa ca inainte sa ii parasesc eu, au preferat sa faca ei pasul asta”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img