sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dani Otil nu s-a putut abtine! Ce comentariu a facut la adresa Mihaelei Radulescu dupa ce s-a insurat: „Se pot depune flori si la Monaco”

Distribuie:

Publicat:

Dani Oțil, mesaj subtil la adresa Mihaelei Rădulescu, după ce a spus „Da” în fața ofițerului stării civile.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în acest weekend, iar acum pot spune că sunt o familie și în acte. Cei doi numără zilele până când vor deveni părinți, iar în aceste momente trăiesc cele mai frumoase clipe împreună.

Deși este proaspăt însurat, prezentatorul TV nu s-a putut abține să nu facă o remarcă la adresa fostei saele iubite, Mihaela Rădulescu. Iată ce a spus Dani Oțil și de unde a plecat întreaga discuție.

Dani Oțil, mesaj la adresa Mihaelei Rădulescu?! „U nele care au înghițit în sec”

Prezentatorul TV spune că evenimentul său din weekend nu a fost chiar o nuntă, numindu-l, de fapt, un „teambuilding”, la care a participat un număr restrâns de invitați, familie și prieteni apropiați cuplului. 

„Se vede cu ochiul liber că suntem mai mulți căsătoriți în emisiune. Probabil voi fi împuns că n-am avut sarmale, dar vă reamintesc că n-a fost o nuntă, a fost un team-building, pentru că am fost-40-42 (n.r. de oameni)”,  a spus Dani.

„N-aș fi ratat niciodată momentul ăsta. Voiam să fiu sigură că fecioara noastră spune „da”.  Mi-au spus o grămadă de femei că dacă s-a căsătorit Dani, mai au și ele o șansă, ele având tot parteneri fecioară și așteaptă de ani buni să fie luate ”, a spus Bianca, astrologul

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img