vineri, 29 martie, 2024

Daniel Dragomir, acuzatii explozive la adresa lui Dumitru Dumbrava dupa ironiile la adresa Olgutei Vasilescu. Ce demers anunta fostul ofiter SRI

Distribuie:

Publicat:

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir anunță că va transmite, în cursul zilei de vineri, atât Comisiei SRI cât și directorului Eduard Hellvig, o scrisoare prin care cere desecretizarea audierii lui Dumitru Dumbravă, în contextul unei postări a lui Dumbravă în care este ironizată Olguța Vasilescu.

"Asta este marele general SRI Dumbrava. Specimenul asta a bagat oameni nevinovati la puscarie, a distrus firme, destine, familii si sta la bancuri macabre pe facebook. Maine dimineata (n.r.: vineri) voi trimite o scrisoare deschisa Comisiei SRI si Directorului Hellvig, la un an de cand au anuntat public ca vor desecretiza audierea lui Dumbrava. Alianta Nationala solicita public Comisiei SRI si directorului Hellvig desecretizarea de urgenta, integrala, a audierii lui Dumbrava. S-a depasit orice limita a bataii de joc fata de romani", a scris Daniel Dragomir, pe Facebook.

Reacția vine după ce fostul secretar general al SRI, Dumitru Dumbravă, a postat pe pagina personală un banc ce o ironizeză pe Olguța Vasilescu:

"Olguța îl suna la 3 noaptea pe Klaus:
– Domnule președinte, a murit ministrul transporturilor. Va rog, va implor sa ma puneți pe mine in locul lui!!!!
– Bine, bine o sa vorbesc mâine dimineata cu groparii!"

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img