vineri, 29 martie, 2024

Daniel Dragomir: “Coldea are si azi telefon operativ”

Distribuie:

Publicat:

Colonelul Daniel Dragomir a dezvaluit despre ce ar face in cazul in care i s-ar ridica interdictia secretului de catre Parlament.

„Nu pot deconspira ofiteri acoperiti, pot spune in Parlament, in fata unei comisii de control SRI cand mi se ridica interdictiile, sunt variante legale. As spune tot ce stiu, as prezenta toate materialele pe care le detin, as explica mecanismele, unde sa caute si ce sa ancheteze. Acesti oameni au gresit mult in ultima vreme. S-au crezut puternici, nu vi se pare sfidator ca generalul Coldea are si azi telefonul operativ, masina si sofer, dupa toti anii astia de abuzuri”, a declarat Dragomir la Antena 3.

Sedinte operative cu procurori DNA

„Toata lumea are interesul sa scoata aceasta mizerie si sa o vedem, sa o punem pe masa. Nu va asteptati sa am o proba regina. Am documente declasificate care atesta implicarea ofiterilor in sedinte operative, echipele mixte si chestiunea cu rechizitorile si cu perchezitiile. Documentele sunt declasificate si obtinute in mod legal. Am documente cu sedintele operative ale ofiterilor SRI cu procurorii DNA”, a dezvaluit Dragomir.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img