sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Daniel Dragomir, mesaj transant pentru Klaus Iohannis: “Ati fost mintit”

Distribuie:

Publicat:

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, i-a dat replica lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a vorbit despre in in SUA, la o intalnire cu romanii din diaspora si spune ca presedintele a fost mintit. Declaratia sa vine imediat dupa ce seful statului a declarat ca fostul colonel ar fi fost inlaturat din SRI din cauza unor probleme penale.

Klaus Iohannis spunea ca nu crede ca dezvaluirile lui Daniel Dragomir afecteaza credibilitatea vreunei institutii. Mai mult, presedintele a spus ca fostul colonel a plecat din SRI din cauza unor probleme penale. “Mie mi se pare o campanie ciudata, nu am urmarit in detaliu fiindca nu urmaresc astfel de cancan-uri, dar nu cred ca afecteaza credibilitatea vreunei institutii.Ba chiar, cand am rugat pe cineva sa se informeze cine este acest fost angajat al SRI, mi s-a spus ca omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale, si asa mai departe. Deci, nivelul de credibilitate, dupa parerea mea, este foarte mic”, a spus Klaus Iohannis.

Replica fostului colonel SRI nu a intarziat sa apara. “Din pacate, disperarea SRL Coldea si PFA Kovesi a ajuns pana la a recurge la dezinformarea Presedintelui Romaniei. Stiu cine l-a dezinformat azi pe presedinte, stie si domnul presedinte. Mi se pare incalificabil si periculos ca s-a ajuns la dezinformarea presedintelui. Nu am plecat din SRI din cauza vreunei “probleme penale” (…) Am fost trecut in rezerva cu calificativ “foarte bine” la data de 15.02.2013. (Nota SRI anexata). (…)Urmarirea penala impotriva mea a inceput la 12.01.2015, cand am fost retinut si apoi arestat preventiv pentru sase luni (comunicat DNA). Daca as fi plecat din cauza unor “probleme penale”, treceau doi ani pana sa fiu arestat?”, a scris Daniel Dragomir pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img