vineri, 29 martie, 2024

Daniel Morar ar putea fi audiat in Parlament

Distribuie:

Publicat:

Locotenentcolonelul (r) SRI Daniel Dragomir continua dezvalurile din perioada alegerilor prezidentiale din 2009, in comisia parlamentara de ancheta. Potrivit lui Dragomir, SRI si ParchetulGeneral au actionat impotriva PSD, iar fostul sef DNA Daniel Morar a refuzat sa raspunda comenzilor de la SRI.
“In noiembrie 2009 se produce o autosesizare a DNA in cazul domnului Catalin Voicu. Cu 8 zile inainte de alegerile prezidentiale. Au existat presiuni pentru a se actiina asupra domnului Catalin Voicu din partea SRI. Domnul Daniel Morar nu a fost de acord. (…) Una dintre persoanele responsabile de deschiderea dosarului lui Catalin Voicu este Marius Iacob, actual adjunct al lui Kovesi. Acel dosar a fost deschis ca urmare a implicarii doamnei Mariana Alexandru si a domnului Papici”, a afirmat Daniel Dragomir.

Scopul scoaterii din “joc”  a lui Catalin Voicu era impiedicarea acestuia sa apeleze la contactele sale din justitie in scopul blocarii rezultatelor alegerilor si a obtinerii renumararii voturilor din Diaspora. Daniel Dragomir a afirmat ca este la latitudinea comisiei sa analizeze oportunitatea invitarii la audieri a lui Daniel Morar, a lui Lucian Papici, a lui Marius Iacob si a Marianei Alexandru.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img