miercuri, 24 aprilie, 2024

Dansatoarea preferata a manelistilor se pregateste sa-si ingroape baietelul de 11 luni! Ce mesaj a transmis Cristina

Distribuie:

Publicat:

Cristina Enache, dansatoarea preferata de cei mai multi manelisti din Romania, traieste o drama cumplita, dupa ce baietelul ei in varsta de 11 luni a murit din cauza gripei.

Mai multi artisti din lumea manelelor i-au transmis condoleante si mesaje de incurajare Cristinei Enache, dansatoarea lor prefarata, dupa ce aceasta si-a pierdut baietelul de 11 ani. Micutul Ayan era internat in spital din cauza unei raceli care l-a doborat.

Cristina si-a gasit putere pentru a le multumi celor care au sprijinit-o in aceasta perioada si au cautat s-o ajute.

”Multumesc mult pentru zecile de mii de distribuiri, din pacate baiatul meu a incetat din viata azi noapte, gripa l-a omorat in doar 4 zile i-a mancat toate organele si le-a oprit. Am sperat pana in ultima clipa cu voi dar Dumnezeu a decis altceva. Va multumesc pentru vorbele voastre, pentru multele intentii de donatii si va doresc multa sanatate voua si copiilor”, a transmis Cristina pe pagina ei de Facebook.

Prietenii Cristinei Enahce, apel disperat pentru baietelul ei inainte sa moara

Cand fiul ei s-a imbolnavit si a aflat diagnosticul crunt al medicilor, prietenii dansatoarei au facut un apel pe Facebook in care cereau sa fie donat sange pentru micutul Ayan. “Cristina Enache va roaga sa donati pentru fiul ei, Ayan, care are 11 luni si e internat de 4 zile la Spitalul «Grigore Alexandrescu» cu virusul gripei tip A foarte sever. I s-a oprit ficatul, rinichii si majoritatea organelor din functionare si azi am aflat ca nu are suficiente trombocite in organism si acestea din urma l-ar ajuta ca organele lui sa functioneze din nou. Trombocitele acestea trebuiesc recoltate din SANGE TIP A2 NEGATIV, iar pana luni dimineata (atunci deschid ei recoltarea) trebuie sa gasesc suficienti donatori, incat aceste trombocite sa-i salveze viata baietelului meu. In momentul de fata, el respira doar datorita aparatelor la care este conectat, are cateter in piept si e umflat pentru ca nu face pipi de 2 zile jumatate. Daca aveti aceasta grupa de sange si sunteti din Bucuresti, va rog frumos sa-i donati sange si sa-i salvati viata. Precizati, va rog, ca este pentru pacientul Enache Ayan, are 11 luni si e internat la etajul 1 Terapie Intensiva. Sunt disperata si as vrea din tot sufletul sa scape cu viata, va rog frumos, ajutati-ma”, a fost mesajul care a fost distribuit masiv pe retelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img