marți, 19 martie, 2024

Danut Tofan ramane primarul comunei vasluiene Lunca Banului

Distribuie:

Publicat:

 Actualul primar al comunei vasluiene Lunca Banului a reusit in urma procesului electoral de duminica, 27 septembrie, sa isi reconsolideze pozitia de sef al administratiei locale . Cu modestie si chibzuinta, acesta a reusit sa ii convinga pe cetateni ca treaba lui la primarie nu s-a terminat si ca mai are foarte multe lucruri de facut. Printr-o postare pe reteaua de socializare acesta ii asigura pe locuitorii comunei Lunca Banului ca se implica activ ca si pana acum in dezvoltarea localitatii :

“Stimați și dragi locuitori ai Comunei Lunca Banului,

S-au consumat, iată, și alegerile locale din anul 2020, alegeri pe care le-am şi câștigat cu sprijinul dumneavoastră atât în ceea ce priveşte majoritatea în Consiliul local Lunca Banului cât şi în ce priveşte câştigarea celui de-al doilea mandat de Primar al Comunei Lunca Banului.

Vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați avut încredere în mine și mi-ați acordat votul dumneavoastră, contribuind, astfel, la învestirea mea cu un al doilea mandat. Sunt convins că ați făcut-o pentru că apreciați munca mea din primul mandat, dăruirea, cinstea, corectitudinea, respectul arătat dumneavostră, dragostea față de comuna noastră frumoasă, într-un cuvânt: rezultatele, pentru că, până la urmă, doar rezultatele şi numai rezultatele contează.

Totodată, mă declar deosebit de onorat de acest al doilea mandat conferit de către dumneavoastră, locuitorii comunei Lunca Banului. Votul dumneavostră oglindește dorința de a continua munca de reconstrucție și modernizare în Comuna Lunca Banului. Desigur că mai sunt multe de făcut pentru comunitatea noastră și că există planuri, idei și mai ales dorința de a continua ritmul schimbărilor în bine. Vă asigur că nu vă voi dezamăgi. Tot ce am făcut şi vom face pe viitor, vom face numai împreună.

Continuăm să construim şi modernizăm împreună Comuna Lunca Banului pentru încă patru ani. Încă o dată vă mulţumesc.

Cu deosebită stimă şi respect,

Primarul comunei Lunca Banului,

Ing. Tofan Dănuţ “ se arata in postarea de pe reteaua de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img