vineri, 29 martie, 2024

DATORITA UNEI SESIZĂRI TELEFONICE AU FOST RECUPERAȚI MINORII FUGIȚI.

Distribuie:

Publicat:

În data de 03.02.2018 Poliția Locală Bârlad a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că la scara unui bloc de pe strada Primaverii sunt patru tineri, dintre care unul era posibil să se afle in avansată stare de ebrietate ori suferă de unele afecțiuni, întrucât părea că și-a pierdut conștiența.

La fața locului s-a deplasat o patrulă mobilă din cadrul Biroului Ordine Publică, care a constatat că cele sesizate se confirmă. A fost solicitată, prin intermediul Serviciului Unic Apel de Urgență 112, o ambulanță pentru a acorda sprijin de specialitate tânărului inconștient. Acesta a fost identificat ca fiind P. Emanuel, de 17 ani, din comuna Bălteni, judetul Vaslui și a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad.

Totodată au fost identificați și C. Ion, de 16 ani, B. Ionuț – Marian, de 16 ani și M. Cosmin Neculai, de 16 ani, toți din Bârlad, despre care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că au părăsit fără aprobare “Centrul Rezidențial pentru Delincvenți Minori” din cadrul Complexului pentru Servicii Comunitare nr.2. Adolescenții au fost predați personalului institutiei, fiind informată și Poliția care deja fusese sesizată cu privire la fuga minorilor.

Poliția Locală Bârlad adresează mulțumiri doamnei care a făcut sesizarea, întrucât s-a dovedit că unul dintre minori avea nevoie de ajutor medical iar prin reintroducerea celorlalți minori în centru s-au eliminat, cel puțin temporar, unele pericole ce puteau fi cauzate de temperaturile scăzute ori comportamentul deviant.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img