joi, 2 mai, 2024

Dayana, fetița pierdută ieri la Husi, vizitată de polițiști cu daruri – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Dayana, junioara in vârsta de 4 ani, care a profitat ieri de neatenția bunicii pentru câteva clipe și care a plecat la plimbare fiind găsită de un echipaj de politie și condusă la Secția Husi, a primit astăzi vizita polițiștilor care nu au venit cu mâinile goale. 

Oameni simpli cât și polițiști, au pus mâna de la mâna și suflet de la suflet și au hotărât sa ii aducă fetiței zâmbetul pe buze, aceasta provenind dintr-o familie cu posibilități limitate . Zis și făcut, după ce ieri, aceștia s-au  mobilizat exemplar și au mers la Dayana acasă . Coloana de autoturisme a fost deschisă de un echipaj al polițiștilor rutieri . Familia cât și micuța copila au primit alimente, dulciuri cât și diferite lucruri printre care un căruț pentru copilul abia născut cât și un pătuț . 

Unul dintre cele mai emoționante gesturi a fost cel al unui agent de polițiștii care i-a oferit micuței Dayana, jucăria sa de pluș personală, un ursuleț îmbrăcat in polițist. De asemena și Episcopia Hușilor a trimis cadouri Dayanei

Familia este una nevoiașa , compusă dintr-o mama cu doi copii, unul de 4 ani și altul abia născut . Sub același acoperiș cu doua camere trăiesc nici mai mult nici mai puțin de 8 suflete . O bunica, mama Dayanei și 6 copii . Aceștia ar avea nevoie dacă cineva ii poate ajuta de o hota cât și lemne de foc pentru iarna .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img