marți, 23 aprilie, 2024

De 8 martie, femeile vor primi tichete cadou din partea anagajatorilor! Ce sume de bani vor primi doamnele de ziua lor

Distribuie:

Publicat:

Bucuresti, 20 februarie 2018 – Peste 70% dintre companii aleg sa ofere tichete cadou angajatilor cu ocazia unor evenimente importante din viata acestora pentru a-i motiva si a le confirma valoarea contributiei la succesul organizatiei din care fac parte.

Cu ocazia zilei de 8 martie, numarul de companii care au optat sa acorde salariatilor tichete cadou a crescut cu 45% in 2017, comparativ cu 2016, iar valorile comandate au crescut cu 38% in 2017 fata de 2016.

 

Conform volumelor de vanzari din segmentul de tichete cadou, companiile aleg din ce in ce mai des sa isi fidelizeze angajatii prin oferirea de tichete valorice, iar 8 Martie este o ocazie perfecta.

Noile reglementari ale Codul Fiscal, in vigoare de la 1 ianuarie 2018, nu au impact asupra acestor avantaje ale tichetelor cadou. In cazul in care se acorda tichete cu o valoare mai mare de 150 de lei, la diferenta dintre 150 de lei si valoarea tichetelor cadou se aplica, conform Codului Fiscal, impozitul pe venit de 10% si contributiile sociale obligatorii: CAS: 25%, CASS: 10% si contributie asiguratorie pentru munca: 2,25%.

 

Pe langa beneficiile fiscale, tichetele cadou simplifica logistica cadourilor: de la alegere, achizitie, pana la sortare, impachetare, depozitare si distributie, iar beneficiarii sunt pusi in valoare si datorita personalizarii tichetelor cu datele lor si cu sigla companiei. Astfel, tichetele cadou fac cu adevarat diferenta fata de alte tipuri de bonusuri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img